Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού EMITT στην Κωνσταντινούπολη η Ένωση ξενοδόχων Σαντορίνης

Στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού EMITT στην Κωνσταντινούπολη η Ένωση ξενοδόχων Σαντορίνης

ο Γ.Γ. της Ένωσης κ. Ανδρέας Πατηνιώτης, στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού EMITTΣτη διεθνή Έκθεση Τουρισμού EMITT  η Ένωση ξενοδόχων ΣαντορίνηςΤην  Ένωση ξενοδόχων Σαντορίνης εκπροσώπησε ο Γ.Γ. της Ένωσης κ. Ανδρέας Πατηνιώτης, στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού EMITT (30.1 – 2.2) στην Κωνσταντινούπολη.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στους χώρους του περιπτέρου που από κοινού δημιούργησαν και μοιράστηκαν η Σαντορίνη και η Μύκονος, και ως γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, ο κ. Πατηνιώτης είχε σειρά επαφών με επιχειρηματίες του τουρισμού από την γειτονική χώρα αλλά και διεθνώς ενώ παραχώρησε σειρά συνεντεύξεων σε ΜΜΕ της Τουρκίας καθώς και άλλων χωρών, προβάλλοντας την Σαντορίνη και το υψηλό επίπεδο τουριστικών υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της.

H Διεθνής Έκθεση Τουρισμού EMITT, συγκαταλέγεται στις πέντε μεγαλύτερες του κόσμου. Διεξάγεται κάθε χρόνο από το 1997 στην Κωνσταντινούπολη με πάνω από 4.000 εκθέτες, 60.000 επαγγελματίες του τουρισμού και περισσότερους από 100.000 επισκέπτες από 60 χώρες.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2013 , την Τουρκία είχε επισκεφθεί ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Μανώλης Καραμολέγκος ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις επιχειρηματιών και tour operators που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, με τους οποίους συζητήθηκαν οι δυνατότητες και τα περιθώρια συνεργασίας που υπάρχουν στο θέμα του τουρισμού και συγκεκριμένα των εισερχόμενων επισκεπτών στην Σαντορίνη.

Κατά την διάρκεια αυτών των συναντήσεων προετοιμάστηκε και η συμμετοχή της Σαντορίνης σε συνεργασία με την Μύκονο στην διεθνή τουριστική έκθεση ΕΜΙΤΤ 2014 που πραγματοποιήθηκε πρίν από λίγες ημέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.