Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο ενωτικός χαρακτήρας του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.), καθοριστικός παράγοντας για την...

Ο ενωτικός χαρακτήρας του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.), καθοριστικός παράγοντας για την αναπτυξιακή τουριστική προοπτική ολόκληρης της Πελοποννήσου

Κωνσταντίνος ΜαρινάκοςΟ ενωτικός χαρακτήρας του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.), είναι καθοριστικός παράγοντας για την αναπτυξιακή τουριστική προοπτική ολόκληρης της Πελοποννήσου τόνισε στη παρέμβασή του, στη 3η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος.

Συνεχίζοντας ανέφερε παράλληλα, ότι αποτελεί το πρώτο διαπεριφερειακό τουριστικό σχήμα, με πρωτοβουλία των ξενοδοχειακών φορέων ολόκληρης της Πελοποννήσου, το οποίο έρχεται συμβολικά να υποδηλώσει στην ελληνική και διεθνή τουριστική αγορά, ότι η Πελοπόννησος είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος τουριστικός προορισμός.

Κατά συνέπεια, η οποιαδήποτε τουριστική πολιτική απ’ όπου και αν προέρχεται, θα πρέπει να την αφορά στην ολότητά της.

Επιπλέον δε, ο κ. Μαρινάκος υποστήριξε ότι βασική προτεραιότητα για την περαιτέρω τουριστική αναπτυξιακή προοπτική της Πελοποννήσου, είναι η διαμόρφωση συνεργειών μεταξύ του νέου φορέα και των θεσμικών φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και η στενή συνεργασία με τους συναρμόδιους τουριστικούς και αναπτυξιακούς φορείς της Πολιτείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.