Αρχική Αεροπορικά Νέα Άδεια πτητικής εκμετάλλευσης έλαβε η Ellinair

Άδεια πτητικής εκμετάλλευσης έλαβε η Ellinair

ELLINAIRΤην ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών ελέγχου , από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Ellinair, βάσει των οποίων η εταιρεία είναι πλέον κάτοχος τεχνικής άδειας (AOC) και εμπορικής άδειας εκμετάλλευσης και εκτέλεσης πτήσεων.

Παράλληλα, γνωστοποίησε την απόκτηση και δεύτερου αεροσκάφους τύπου RJ85, το οποίο (όπως και το αντίστοιχο που είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα) έχει τη δυνατότητα συνεχούς πτήσεως μέχρι και τέσσερις ώρες, με χωρητικότητα 96 θέσεων.
Το πρώτο αεροσκάφος θα διατεθεί για δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη μετά τις 5 Φεβρουαρίου 2014, ενώ το δεύτερο θα αρχίσει πτήσεις από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Αμφότερα θα είναι τα πρώτα του στόλου της Ellinair που θα εκτελούν δρομολόγια για πελάτες του Ομίλου Μοuzenidis Travel με κύριες αγορές προέλευσης τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, οι επισκέπτες που αναμένεται να διακινηθούν το 2015 από τον όμιλο υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 500.000. Τα δε αεροσκάφη θα διατίθενται προς ναύλωση (charter) σε ενδιαφερόμενους, εφόσον υπάρχει σχετική διαθεσιμότητα.
Υπενθυμίζεται ότι η Ellinair είναι μέλος του Mouzenidis Group, που περιλαμβάνει έντεκα εταιρείες διαφόρων δραστηριοτήτων, με επίκεντρο τον τουρισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.