Αρχική Αεροπορικά Νέα Η εφαρμογή Navigator της Star Alliance τώρα και για Android

Η εφαρμογή Navigator της Star Alliance τώρα και για Android

Navigator της Star Alliance για AndroidΟι χρήστες κινητών συσκευών Android έχουν τώρα όλες τις ταξιδιωτικές πληροφορίες της Star Alliance στα χέρια τους. Χάρη στη νέα εφαρμογή Navigator της Star Alliance για Android, οι χρήστες έχουν πλέον πρόσβαση στις ποικίλες υπηρεσίες και τα προνόμια της συμμαχίας, με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι υπηρεσίες αυτές είναι χωρισμένες σε διάφορες κατηγορίες και περιλαμβάνουν ενδεικτικά τα εξής:

Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

Αναζήτηση πτήσεων – Κάντε αναζήτηση στα δρομολόγια των αερομεταφορέων-μελών του δικτύου που προσφέρουν καθημερινά πάνω από 21.900 πτήσεις σε 1.328 αεροδρόμια, σε 195 χώρες.

Κατάσταση πτήσης – Εντοπίστε οποιαδήποτε πτήση των αερομεταφορέων-μελών της Star Alliance.

Αναζήτηση lounge – Πληροφορίες για τις 1.000 και πλέον αίθουσες αναμονής που προσφέρει η Star Alliance και οι αεροπορικές εταιρείες-μέλη του δικτύου σε όλο τον κόσμο

Πληροφορίες για αεροδρόμια – Δελτίο καιρού, οδηγός πόλης, πληροφορίες για την αίθουσα αναμονής και λεπτομέρειες για τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο

Navigator της Star Alliance για Android Navigator της Star Alliance για Android

Προνόμια Star Alliance

Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζονται λεπτομερώς τα διάφορα προνόμια που προσφέρει η Star Alliance στο παγκόσμιο δίκτυό της, όπως τα πλεονεκτήματα του προγράμματος τακτικών επιβατών και η πρόσβαση σε αίθουσες αναμονής (lounge), καθώς και επιπλέον προνόμια για τους επιβάτες που ανήκουν στο Gold Status.

Αναζήτηση

Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πόσο μακριά μπορεί να σας ταξιδέψει η Star Alliance με αφετηρία το αεροδρόμιο στο οποίο βρίσκεστε, καθώς και σχετικές χρήσιμες ταξιδιωτικές πληροφορίες όπως προγράμματα πτήσεων, πληροφορίες για αεροδρόμια, πληροφορίες για lounges και κατάσταση πτήσης.

Πληροφορίες για τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη του δικτύου

Μάθετε τα πάντα για κάθε αερομεταφορέα-μέλος του δικτύου, από βασικά στοιχεία έως και στοιχεία επικοινωνίας, εικόνες και βίντεο.

Τεχνικές πληροφορίες

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για download στον δικτυακό τόπο της Star Alliance στη διεύθυνση: http://www.staralliance.com/en/services/mobile_services/android/ ή απευθείας από το Google Play στη διεύθυνση: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.staralliance.navigator

Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για την έκδοση Android 4.0 και τις νεότερες. Οι χαμηλότερες εκδόσεις έως και την 2.3.3. υποστηρίζονται, αλλά ενδέχεται να μην εξασφαλίζουν βέλτιστη εμπειρία για τον χρήστη. Η αρχική έκδοση είναι σχεδιασμένη για smartphones με ανάλυση: 480×800, 480×854, 800×1280, 1080×1920.

Η εφαρμογή Navigator της Star Alliance είναι πλέον διαθέσιμη για λειτουργικά συστήματα Android και iOS. Η εφαρμογή Navigator για iPhone της Συμμαχίας κυκλοφόρησε αρχικά το 2011 και το 2013 ακολούθησε μια ειδική εφαρμογή για iPad. Εντός της χρονιάς αναμένεται να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για tablet με λειτουργικό σύστημα Android.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.