Αρχική Αεροπορικά Νέα Airbus: Το νέο A350 XWB, θα είναι έτοιμο να μεταφέρει επιβάτες φέτος

Airbus: Το νέο A350 XWB, θα είναι έτοιμο να μεταφέρει επιβάτες φέτος

A350_First_Flight
A350-941 F-WXWB during its maiden flight on 14 June 2013.

Η Airbus έχει αρχίσει την τελευταία φάση του προγράμματος ανάπτυξης XWB A350 με την άφιξη του τρίτου αεροσκάφους ανάπτυξης , MSN3, στη Βολιβία για τον έλεγχο σε μεγάλο υψόμετρο.

Το MSN3 θα εκτελέσει μια σειρά από εξετάσεις στα αεροδρόμια με υψηλό υψόμετρο Cochabamba και Λα Παζ . Το Cochabamba είναι περίπου 8.300 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας , ενώ η Λα Παζ είναι ένα από τα υψηλότερα αεροδρόμια του κόσμου στα 13.300 πόδια.

Η Airbus ανέφερε ότι οι δοκιμές θα έχουν ως στόχο να καταδείξουν και να επικυρώσουν την πλήρη λειτουργικότητα των κινητήρων, των συστημάτων και των υλικών υπό αυτές τις ακραίες συνθήκες , καθώς και να αξιολογήσει τη συνολική συμπεριφορά του αεροσκάφους .

Το πρόγραμμα πτητικών δοκιμών θα καλυφθεί από 2.500 ώρες πτήσεων με πέντε δοκιμαστικά αεροσκάφη, ώστε να πιστοποιηθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Αεροπορίας (EASA) και τον FAA, το νέο A350 – 900, πριν από την έναρξη της παροχής υπηρεσιών εντός του τρέχοντος έτους .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.