Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Φώτης Φακές αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των DER Touristik Hotels στην Ελλάδα...

Ο Φώτης Φακές αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των DER Touristik Hotels στην Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Φώτης Φακές αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των DER Touristik Hotels στην Ελλάδα και την ΚύπροΟ 41χρονος Φώτης Φακές, με εκπαίδευση στον τομέα διεύθυνσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, αναλαμβάνει από 1ης Φεβρουαρίου 2014 τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Πωλήσεων του ομίλου DER Touristik Hotels. Η θέση του αυτή, τον καθιστά επικεφαλής του marketing των συγκροτημάτων Iti Hotels, Club Calimera και Primasol, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Καίριες δραστηριότητες, στα πλαίσια των πολλών και ποικίλων καθηκόντων του, αναμένεται να αποτελέσουν οι νέες συμβάσεις με ξενοδοχειακές μονάδες, σε βάση δικαιόχρησης (franchise) ή μίσθωσης καθώς και η μέριμνα για την διασφάλιση απόλυτης πληρότητας των ξενοδοχείων εποχιακής λειτουργίας. Πέραν αυτών, θα αναλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή περί τις μελλοντικές μισθώσεις ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα.

Κατά τα τελευταία 12 έτη, ο Φώτης Φακές διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Ξενοδοχείων του Ομίλου Ξενοδοχείων ΜΗΤΣΗ. Από τη θέση του εκείνη, διηύθυνε έξι από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου, στα νησιά της Ρόδου, της Κω και της Κέρκυρας, δεδομένης της εξειδίκευσής του στον τομέα της διαχείρισης task force για ξενοδοχειακές μονάδες μεγάλης χωρητικότητας – άνω των 400 δωματίων – και με προσωπικό άνω των 250.

Απόφοιτος του ΜΒΑ του Πανεπιστημίου της Ουαλίας, ο Φώτης Φακές διαθέτει 20ετή πείρα στον τουρισμό, τη διεύθυνση και διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και την πρακτόρευση και αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών. Η σταδιοδρομία του ξεκίνησε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Nikko Hotel, στην πόλη του Ντίσελντορφ. Στη συνέχεια, απασχολήθηκε σε διάφορες θέσεις, στους κόλπους των Ομίλων LTU και  LTU Touristik Service, στο Ντίσελντορφ και τη Ρόδο, όπως επίσης για τη διεύθυνση επιχειρήσεων πρακτόρευσης εισερχόμενου τουρισμού με ιδιαίτερη έμφαση στη σύναψη συμβάσεων και τη διαχείριση απόδοσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.