Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης, νέος Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ

Ο κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης, νέος Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ

alexander lamnidisjpgΤην ανάθεση άσκησης καθηκόντων Γενικού Διευθυντή του ΣΕΤΕ ενέκρινε το ΔΣ του Συνδέσμου στον κ. Αλέξανδρο Λαμνίδη, ο οποίος διατηρεί ταυτόχρονα και τη γενική διεύθυνση του νεοσύστατου Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ). Η διττή θέση θα επιτρέψει τον αποτελεσματικότερο έλεγχο και συντονισμό του συνόλου της λειτουργίας του ΣΕΤΕ και των υποστηρικτικών της εργαλείων. Ο κ. Λαμνίδης αντικαθιστά τον κ. Γιώργο Δρακόπουλο, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον ΣΕΤΕ, ύστερα από 20 χρόνια προσφοράς.
 
Σχετικά με τις διοικητικές αλλαγές, ο Πρόεδρος, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Η συμβολή του κ. Δρακόπουλου στην ενδυνάμωση και καθιέρωση του ΣΕΤΕ ήταν καθοριστική τα τελευταία 20 χρόνια. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για τις υπηρεσίες, τις γνώσεις και την πίστη που έδειξε στον Σύνδεσμο και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα επόμενα σχέδια του. Το 2014 θα είναι μια χρονιά κατά την οποία ο ΣΕΤΕ θα αλλάξει γραμμή πλεύσης και θα επιταχύνει την εφαρμογή των καινοτομιών του. Δουλεύοντας συλλογικά τόσο με το ΙΝΣΕΤΕ, όσο και με την Marketing Greece θεωρούμε ότι ο ΣΕΤΕ θα επιτύχει τους στόχους του και θα συμβάλλει καλύτερα στην υποστήριξη του Κράτους ως κοινωνικός εταίρος. Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Λαμνίδης, με την εμπειρία, την επιχειρηματική σκέψη και τη διορατικότητα που τον διακρίνει, θα οδηγήσει τον ΣΕΤΕ στην εκπλήρωση των στόχων του».    
 
Υπενθυμίζεται ότι στο ΙΝΣΕΤΕ καθήκοντα Επιστημονικού Διευθυντή έχει αναλάβει ο κ. Άρης Ίκκος και καθήκοντα Διοικητικού Διευθυντή, ο κ. Γιώργος Αμβράζης. Παράλληλα, τον συντονισμό της επικοινωνίας του ΣΕΤΕ και του ΙΝΣΕΤΕ αναλαμβάνει ο κ. Ξενοφών Πετρόπουλος, μέχρι σήμερα υπεύθυνος επικοινωνίας του ΣΕΤΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.