Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέα λίστα τιμών αεροσκαφών Airbus για το 2014

Νέα λίστα τιμών αεροσκαφών Airbus για το 2014

airbusΠροσαρμογή τιμών στη νέα μοντέρνα, οικονομική Οικογένεια Αεροσκαφών της Airbus

H Airbus αύξησε τη μέση τιμή των αεροσκαφών της κατά 2,6% σε όλη την γκάμα παραγωγής της. Οι νέες τιμές είναι σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2014. Η αύξηση κατά 2,6% έχει υπολογιστεί σύμφωνα με την τυποποιημένη μέθοδο κλιμάκωσης της Airbus για την περίοδο Ιανουάριο 2013 – Ιανουάριο 2014.

«Οι νέες μας τιμές του 2014 επανεπιβεβαιώνουν την αξία της μοντέρνας, οικονομικής οικογένειας αεροσκαφών Airbus», δήλωσε ο John Leahy, Airbus Chief Operating Officer, Customers. «Διαβλέπουμε διαρκή ισχυρή ζήτηση σε όλες τις κατηγορίες μεγεθών αεροσκαφών καθώς η αξιόπιστη και αποτελεσματική γραμμή παραγωγής μας επιτρέπει στους πελάτες μας να αναπτύσουν κερδοφόρα τις δραστηριότητές τους καθώς και να ικανοποιούν τους επιβάτες τους που πάντοτε θα προτιμούν την πιο άνετη καμπίνα επιβατών.».

Η Airbus αποτελεί τον κορυφαίο κατασκευαστή αεροσκαφών για επιβατικές αερογραμμές σε παγκόσμιο επίπεδο, καλύπτοντας μια γκάμα αεροσκαφών χωρητικότητας 100-500 θέσεων.  

H Airbus διακρίνεται για τις καινοτόμες τεχνολογίες της και παράλληλα προσφέρει μερικά από τα πιο οικονομικά και χαμηλής όχλησης θορύβου αεροσκάφη παγκοσμίως.

Η Airbus έχει πουλήσει περίπου 14.000 αεροσκάφη σε περισσότερους από 360 πελάτες παγκοσμίως. Από αυτά, περισσότερα από 8.000 έχουν ήδη παραδοθεί.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.