Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα «Ασφαλώς Πάμε Μαζί» της HELLENIC SEAWAYS και...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα «Ασφαλώς Πάμε Μαζί» της HELLENIC SEAWAYS και το 2013

Hellenic Seaways-Interamerican1.432 ταξιδιώτες αξιοποίησαν τις παροχές βοήθειας στο πλαίσιο του προγράμματος  Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας «Ασφαλώς Πάμε Μαζί» της Hellenic Seaways, στο διάστημα 15 Ιουνίου – 31 Δεκεμβρίου 2013.
Συγκεκριμένα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2013, (15/06/2013-31/12/2013)παρατηρήθηκε σημαντική χρήση του προγράμματος «Ασφαλώς Πάμε Μαζί», αφού δόθηκαν 401 ιατρικές συμβουλές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, 673 ιατρικές συμβουλές εντός της επταήμερης περιόδου κάλυψη, 56 υγειονομικές μεταφορές  με ασθενοφόρο, 4 επείγουσες αερομεταφορές με ελικόπτερο, 4 περιστατικά κάλυψης εξόδων νοσηλείας στο εξωτερικό, 19 περιστατικά επαναπατρισμού και 489 τηλεφωνικές πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Το «Ασφαλώς Πάμε Μαζί» είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, που προσφέρει η Hellenic Seaways, σε συνεργασία με την INTERAMERICAN, δωρεάν, σε όλους τους επιβάτες της. Η ισχύς του προγράμματος ξεκινά με την επιβίβαση στο πλοίο και λήγει 7 ημέρες μετά το ταξίδι.

Με το πρόγραμμα «Ασφαλώς Πάμε Μαζί» της Hellenic Seaways  ο επιβάτης έχει πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα παροχών, εκτός από τις βασικές υπηρεσίες της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της INTERAMERICAN. Αναλυτικά, οι καλύψεις που παρέχονται σε περίπτωση ατυχήματος ή απρόοπτου περιστατικού υγείας στον ταξιδιώτη, είναι:
Υγειονομική Μεταφορά Παθόντος
Επιστροφή των μελών της οικογένειας που συνταξιδεύουν με τον παθόντα.
Νοσοκομειακή περίθαλψη στο εξωτερικό
Φροντίδα ανήλικων παιδιών
Κάλυψη εξόδων μετακίνησης και διαμονής σε ξενοδοχείο για στενό συγγενή του παθόντα
Μεταφορά Σορού
Πρόωρη επιστροφή και επαναμετάβαση
Ιατρικές Συμβουλές

Η Hellenic Seaways, με το πρόγραμμα «ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» επιβεβαιώνει έμπρακτα την δέσμευσή της για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους επιβάτες που ταξιδεύουν με τα πλοία της

«ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» σε κάθε προορισμό μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.