Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «Σώστε τον Αϊ- Βασίλη» Οι πάγοι λιώνουν… στο Μουσείο Γουλανδρή

«Σώστε τον Αϊ- Βασίλη» Οι πάγοι λιώνουν… στο Μουσείο Γουλανδρή

ai vassilisΜέχρι τις 12 Ιανουαρίου θα διαρκέσει το μεγάλο εορταστικό πρόγραμμα «Σώστε τον Άϊ – Βασίλη» στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Το πρόγραμμα των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων είναι βασισμένο στην φιλοσοφία του Μουσείου: Φύση – Περιβάλλον – Πολιτισμός και εστιάζει στο επίκαιρο περιβαλλοντικό θέμα της τήξης των πάγων για να στείλει το μήνυμα ότι η κλιματική αλλαγή μας αφορά όλους:

Οι πάγοι λιώνουν… Για να σωθεί ο Αϊ- Βασίλης που έχει αποκλειστεί στον Β. Πόλο και να μοιράσει τα δώρα του, το Μουσείο μεταμορφώνεται μαγικά σε χώρο όπου η μουσική, το θέαμα, οι δράσεις αλληλοσυμπληρώνονται με στόχο την χαρά, την γνώση, το παιχνίδι, την δημιουργική και ποιοτική ψυχαγωγία.

Στο Αίθριο του Κέντρου Γαία, σ’ ένα εντυπωσιακό αρκτικό τοπίο, ο Αϊ Βασίλης περιμένει τα παιδιά και όλη την οικογένεια να διασκεδάσουν, να μάθουν τον τρόπο που ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στην διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και να καθησυχάσουν τον Αϊ Βασίλη, πριν το ταξίδι του!

  • Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινές: 9 π.μ. – 4 μ.μ., Σαββατοκύριακα: 10 π.μ. – 6 μ.μ.

  • Τιμές εισιτηρίων:

Ενήλικες:10€
Παιδιά, φοιτητές, άτομα άνω των 65 ετών: 6 €
Οικογένειες με 2 παιδιά: 30€, με 3 παιδιά: 34€
Παιδιά έως 2 ετών, AμΕΑ, εθελόντριες Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας: δωρεάν
Έκπτωση 50% : Πολύτεκνες οικογένειες, άνεργοι με κάρτα ΟΑΕΔ, εκπαδευτικοί, ξεναγοί, Φίλοι Μουσείων, μέλη ICOM, δημοσιογράφοι.
Τις ημέρες που δεν θα γίνονται όλες οι δραστηριότητες ( 7 – 10 Ιανουαρίου 2014), θα ισχύει το κανονικό εισιτήριο εισόδου:
Ενήλικες: 6 €, παιδιά 4 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.