Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ανδρέας Ανδρεάδης: ΄Εχουμε σχεδιάσει ορίζοντα επταετίας, με στόχο τα 24 εκατ. διεθνών...

Ανδρέας Ανδρεάδης: ΄Εχουμε σχεδιάσει ορίζοντα επταετίας, με στόχο τα 24 εκατ. διεθνών αφίξεων

Ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, βάζει υποψηφιότητα στον ΣΕΤΕΔήλωση Προέδρου ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέα Ανδρεάδη σχετικά με τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό:

Registration open for e Marketing program
Go to => http://bit.ly/dMkhs8
The future of Marketing is eMarketing

 
Με την ολοκλήρωση της σημερινής συνάντησης αντιπροσωπείας του ΣΕΤΕ με τον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά και τους συναρμόδιους Υπουργούς, ο Πρόεδρος, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε σχετικά:
 
«Η σημερινή συνάντηση με την Κυβέρνηση είχε διπλό σκοπό. Από τη μια πλευρά, ενημερώσαμε τον Πρωθυπουργό σχετικά με τα θεαματικά αποτελέσματα που πέτυχε ο τομέας του τουρισμού κατά το 2013, καθώς και για τους άμεσους στόχους του 2014 και από την άλλη, παρουσιάσαμε το στρατηγικό σχέδιο που, ως κοινωνικός εταίρος, έχουμε σχεδιάσει με ορίζοντα επταετίας, με στόχο τα 24 εκατ. διεθνών αφίξεων και 48 δισ. σε Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν.
 
Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως με την εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου, το οποίο θα υλοποιηθεί και μέσω των εργαλείων του ΣΕΤΕ, της Marketing Greece και του ΙΝΣΕΤΕ, η ελληνική κοινωνία θα μπορέσει άμεσα να επωφεληθεί από τη δυναμική, την ταχύτητα και τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού. Ήδη, με την υπογραφή της Εθνικής Κλαδικής Σύμβασης Εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων κάναμε το πρώτο ουσιαστικό βήμα και θέσαμε τις βάσεις για την επίτευξη των στόχων των επόμενων ετών.
 
Σε επίπεδο πολιτικών αποφάσεων, εκφράσαμε την πολύ θετική σημασία της πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης για τη διατήρηση του ΦΠΑ της εστίασης στο 13% και λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι άμεσα θα ακολουθήσει μια σειρά βελτιωτικών προτάσεων και ενεργειών, όπως η περαιτέρω επιτάχυνση της χορήγησης βίζα Σένγκεν, το άνοιγμα των 30 σημαντικότερων μουσείων και αρχαιολογικών χώρων από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο 2014 από τις οκτώ το πρωί έως τις οκτώ το βράδυ, κλπ.
 
Ο Πρωθυπουργός, καθώς και οι αρμόδιοι Υπουργοί, επιβεβαίωσαν την προτεραιότητα που δείχνει η Κυβέρνηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού και δήλωσαν αισιόδοξοι ότι και με τη σημαντική υποστήριξη του τουρισμού, θα επιτύχουμε την επανεκκίνηση της ανάπτυξης στη χώρα μας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, Πολιτεία, φορείς και ιδιωτικός τομέας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το αύριο. Είμαστε βέβαιοι ότι με πολιτική σταθερότητα στη χώρα μας και μέσα στη ζώνη του Ευρώ, η Ελλάδα θα καταφέρει να εξελιχθεί σε μία αληθινά σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, σε μία νέα Ελλάδα του 21ου αιώνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.