Αρχική Αεροπορικά Νέα Η easyJet διευρύνει το δίκτυο της στην Ελληνική αγορά με νέο δρομολόγιο...

Η easyJet διευρύνει το δίκτυο της στην Ελληνική αγορά με νέο δρομολόγιο Αμβούργο – Καλαμάτα

Easyjet A-319Η easyJet, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να εγκαινιάσει απευθείας πτήση από το Αεροδρόμιο του Αμβούργου προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας τον Ιούνιο 2014.  Σε διαρκή ανάπτυξη της επιτυχημένης παρουσίας της στην Ελλάδα και πάντα θέλοντας να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και προσδοκίες των επιβατών της, η easyJet από τις 23 Ιουνίου 2014 συνδέει το Αμβούργο με την Καλαμάτα με δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, με αεροσκάφος Α319 με αρχική τιμή μονής μετάβασης 52.49€.
Ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, Regional Ground Operations Manager  της easyJet δήλωσε σχετικά: «Η easyJet από το 1998 που ξεκίνησε την πρώτη της πτήση με προορισμό την Αθήνα, παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη του δικτύου της, στηρίζοντας σταθερά τον Ελληνικό τουρισμό. Η νέα πτήση από το Αμβούργο στην Καλαμάτα έρχεται να προστεθεί στις άλλες πέντε νέες γραμμές μας για το καλοκαίρι 2014 . Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η διαθέσιμη χωρητικότητα από προς/την Ελλάδα με πτήσεις της easyJet για το 2014 παρουσιάζει αύξηση της τάξεως του 7% σε σχέση με το 2013. Η easyJet θα συνεχίσει την σταθερή ανάπτυξή της στην αγορά της Ελλάδας, πάντα με ασφάλεια, άνεση και ανταγωνιστικές τιμές»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.