Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ένας άνθρωπος μπορεί να ακούει καλά αλλά να μην ακροάται… Η μέθοδος...

Ένας άνθρωπος μπορεί να ακούει καλά αλλά να μην ακροάται… Η μέθοδος TOMATIS μπορεί να βοηθήσει!

Tomatis

Διαβάζετε αυτή την ανακοίνωση επιμελώς;  Ναι;  Τότε δεν μπορείτε  να ακούσετε τους ήχους γύρω σας!  Στην πραγματικότητα, μπορείτε να τους ακούσετε  πολύ καλά, αλλά δεν δίνετε προσοχή σε αυτούς!

Αυτό συμβαίνει, γιατί φιλτράρετε εξωτερικούς ήχους και συγκεντρώνεστε μόνο σε συγκεκριμένους. Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά αυτό είναι μια αρκετά υψηλού επιπέδου  γνωστική δεξιότητα.

H ακρόαση  διαταράσσεται, όταν ένα άτομο αποτυγχάνει να αναλύσει σωστά το αισθητήριο μήνυμα που το αυτί του αντιλαμβάνεται.  Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, όταν δεν είστε σε θέση να επικεντρωθείτε στη φωνή του ατόμου που σας μιλάει, παρά το γεγονός ότι τον ακούτε καλά.

Αυτή η δυσλειτουργία μπορεί να προκύψει από πολλές αιτίες, τόσο φυσιολογικές όσο και ψυχολογικές.

Η μέθοδος TOMATIS μπορεί να σας βοηθήσει!!!  Βασίζεται στη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στο αυτί και την φωνή, στην ακοή και την ακρόαση, στην ακουστική επεξεργασία και την επικοινωνία,  με αποτέλεσμα να σας βοηθά να ακροαστείτε καλύτερα … όχι να ακούσετε καλύτερα!

Σας βοηθά να τονώσετε το μυαλό σας αποτελεσματικά και να ελαχιστοποιήσετε τις ακουστικές προκλήσεις, οι οποίες σας αποσυντονίζουν.

Η μέθοδος TOMATIS© απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, παιδιά, μαθητές, ενήλικες, μέλλουσες μητέρες, ανθρώπους τρίτης ηλικίας. 

Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τους παρακάτω τομείς:
Μαθησιακές και Γλωσσικές δυσλειτουργίες
Διαταραχές της Προσοχής
Αντιληπτικές και Συναισθηματικές Διαταραχές
Κινητικές Δυσλειτουργίες
Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (PDD)
Προσωπική Ανάπτυξη και Ευεξία
ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ (BURN OUT SYNDROM)
Βελτίωση της φωνής και της μουσικότητας
Προετοιμασία για τον τοκετό
Ενσωμάτωση Ξένων Γλωσσών

Οι ειδικοί συνεχώς εκπαιδεύονται, χρησιμοποιούν τέλεια διαμορφωμένο και προσαρμοσμένο επαγγελματικό εξοπλισμό και δεσμεύονται από τη συμφωνία για τη συμμόρφωση με τα αυστηρά πρότυπα πρακτικής και δεοντολογίας.

Αξίζει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.en2gr2de.com για αναλυτικότερες πληροφορίες, βιβλιογραφία και videos.  Στην διάθεσή σας για προσωπική επαφή και ενημέρωση,

Magister Ζωή Χαροκόπου
Καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας
Certified TOMATIS Practioner (Level II)
Authorised TOMATIS Training Center
Ιθάκης 7, 190 13 Σαρωνίδα
+30 22910 53229    +30 6948 749 482  zoe_charokopou zoecharokopou
zchar@otenet.gr    www.en2gr2de.com    www.facebook.com/En2gr2de

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.