Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δελφοί: Για αποδράσεις που συνδυάζουν αστείρευτο φυσικό κάλλος και πολύτιμη ιστορία αιώνων

Δελφοί: Για αποδράσεις που συνδυάζουν αστείρευτο φυσικό κάλλος και πολύτιμη ιστορία αιώνων

Για αποδράσεις που συνδυάζουν αστείρευτο φυσικό κάλλος και πολύτιμη ιστορία αιώνων εμπιστευτείτε για ακόμη μια φορά τους Δελφούς και για τη διαμονή σας επιλέξτε την εγγύηση του ονόματος Ξενοδοχείο Acropole.

Εκεί όπου χτυπά η καρδιά των Δελφών, όπου η θέα στον καταπράσινο ελαιώνα της Ιτέας απλώνεται σαν στολίδι και η φιλοξενία αποκτά τη γνησιότερη έκφραση της, θα συναντήσετε το Ξενοδοχείο Acropole, που θέτει στο κέντρο των προτεραιοτήτων του την απόλυτη χαλάρωση των φιλοξενούμενων του. Η απίστευτα γαλήνια και οικογενειακή ατμόσφαιρα μαζί με τη προσωπική φροντίδα, δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια ξέγνοιαστη και ξεχωριστή διαμονή. Πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια που ανταπεξέρχονται σε όλες τις προσδοκίες. Η βεράντα σε κάθε δωμάτιο ξεκλειδώνει την εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό Κόλπο και το πλάνο που ανοίγεται μπροστά σας θα σας μαγέψει.

Είναι ένας άψογος συνδυασμός για εξορμήσεις, 8 χλμ. από την Αράχωβα, 27χλμ. από τα χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού, 25χλμ. από το Γαλαξίδι και 400μ από τους Αρχαιολογικούς Χώρους και το Μουσείο.

Για τους λάτρεις της πεζοπορίας, υπάρχουν πολλά μονοπάτια Ε4, όπως το Αρχαίο μονοπάτι  Δελφών – Κίρρας διασχίζοντας τον Ελαιώνα της Ιτέας και το μονοπάτι Ε4 προς το Κορύκειον Άντρο.

Acropole Delphi Hotel – 13, Filellinon Street, 330 54 Delphi, Fokida, Central Greece, (Lat. 38.4783 – Long. 22.49426)
Tel: + (30) 22650 82675, Fax: + (30) 22650 83171, http://www.delphi.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.