Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά REWE Aυστρίας για το 2014 « Θεαματική η επάνοδος της Ελλάδας στην...

REWE Aυστρίας για το 2014 « Θεαματική η επάνοδος της Ελλάδας στην αγορά »

top_logo_aΣτη χθεσινή παρουσίαση του καλοκαιρινού προγράμματος της REWE Aυστρίας, με τα brands IΤS Billa Reisen και Jahn Reisen, αναφέρθηκε ότι «η Ελλάδα το 2013 σημείωσε αύξηση της τάξης του +36% και επανήλθε δυναμικά στην αγορά της Αυστρίας».
Προβαίνοντας σε σύντομο απολογισμό της τουριστικής περιόδου 2013, o Διευθυντής της Rewe Αυστρίας κος Martin Fast,  επισήμανε ότι η περίοδος 2012/2013 υπήρξε η καλύτερη για την εταιρεία απο της ίδρυσης της, καθώς επέτυχε αύξηση της τάξης του + 20%.
Αναφερόμενος στην πορεία της Ελλάδας, τόνισε τη σημαντική αύξηση του 36%, σημειώνοντας όμως ότι στόχος για το 2014 παραμένουν οι κρατήσεις του 2011.
Τουρκία, Ισπανία, Τυνησία και Βουλγαρία παρουσίασαν επίσης άνοδο κρατήσεων με μοναδική εξαίρεση την Αίγυπτο που έκλεισε με – 50%.
Όσον αφορά τους οδικώς προσβάσιμους προορισμούς, τη μεγαλύτερη αύξηση πέτυχε η Κροατία με +18% ακολουθούμενη απο την Ιταλία με +17% ενώ αντίθετα η Ουγγαρία παρουσίασε μείωση -11%.

2014 : ΄Ενας απο τους κύριους στόχους της εταιρείας για το 2014, είναι η μεγαλύτερη αύξηση των κρατήσεων προς Ελλάδα, καθώς η χώρα μας αποτελεί έναν απο τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για τους Αυστριακούς.
Οι τιμές το 2014, παραμένουν σταθερές για την Ελλάδα, μειώνονται κατά 2% για Τουρκία και Τυνησία, 5% για την Αίγυπτο και αυξάνονται για Ισπανία – Πορτογαλία κατά +2%.

Κυκλοφορούν 14 κατάλογοι : 8 του Jahn Reisen, 5 του IΤS Billa Reisen και 1 κατάλογος των Club „Calimera“
Οι κατάλογοι απευθύνονται περισσότερο προς οικογένειες αλλά συγκαταλέγονται και ιδιαίτερες προτάσεις και ξενοδοχεία για singles και άτομα της τρίτης ηλικίας.
Ο ελληνικός κατάλογος του IΤS Billa Reisen για το 2014, έχει εμπλουτιστεί με περισσότερα ξενοδοχεία και έχουν αυξηθεί οι πτήσεις και το δυναμικό θέσεων, καθώς η Ελλάδα αποτελεί τον σημαντικότερο προορισμό του Τοur Operator.
Μικρές οι αλλαγές στα προγράμμτα Τουρκίας και Βουλγαρίας ενώ τονίστηκε ότι εάν συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του ελληνικού προγράμματος, θα υπάρξει αύξηση των προορισμών στην Ελλάδα την επόμενη χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.