Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι επενδυτές συνιστούν… hotels

Οι επενδυτές συνιστούν… ho[s]tels

hospitalitynextphotoΙδιαίτερα έντονο είναι το ενδιαφέρον των επενδυτών παγκοσμίως για ξενοδοχεία τύπου ho[s]tel, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της HVS.  Ο όρος ho[s]tel περιγράφει το υβριδικό προϊόν που συνδυάζει τις υπηρεσίες ξενοδοχειακού τύπου με τις φιλικές τιμές και ατμόσφαιρα των hostels. Τα οικονομικά ξενοδοχεία αποτελούν μάλιστα μία παγκόσμια τάση: από τον δισεκατομμυριούχο Ronald Burkle, ο οποίος επενδύει 250 εκατ. δολ. για την εξαγορά και ανακαίνιση 10 μονάδων ανά τις ΗΠΑ, μέχρι τον Κινέζο Ji Qi και την HanTing, η οποία εκτιμάται ότι θα αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων παγκοσμίως -με 10.000 μονάδες- μέχρι το 2020.   
Tη δυναμική των νέων μοντέλων οικονομικής διαμονής και το τι αυτή σημαίνει για τα «παραδοσιακά» ξενοδοχεία θα αναλύσει στο συνέδριο Hospitality.Next: Check-in to the Future, στις 5 Δεκεμβρίου ο Russell Kett, Πρόεδρος HVS London. Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο αυτό, στο οποίο 9 διεθνείς ομιλητές θα παρουσιάσουν πρακτικές καινοτομίας στον τουρισμό, στο www.hospitalitynext.gr.   

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ και πραγματοποιείται με την τιμητική υποστήριξη της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αθηνών, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του HYBA.
Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι Yahoo!, FORTHcrs, ibelsa, Stanton Chase και ΔΕΠΑ.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.