Αρχική Αεροπορικά Νέα H easyJet υποστηρίζει την έκτακτη έκκληση της UNICEF για βοήθεια στις Φιλιππίνες

H easyJet υποστηρίζει την έκτακτη έκκληση της UNICEF για βοήθεια στις Φιλιππίνες

Easyjet A-319H easyJet ανακοίνωσε την έναρξη μίας πρωτοβουλίας της έκτακτης ανάγκης με την UNICEF, για να βοηθήσει τα περίπου 4 εκατομμύρια παιδιά που έχουν πληγεί από την καταστροφή που προκάλεσε ο τυφώνας  Haiyan στις Φιλιππίνες.
Η έκτακτη έκκληση αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας ‘Change for Good’ την οποία αναπτύσσου από κοινού easyJet & UNICEF. H γενναιόδωρη συνεισφορά των επιβατών της easyJet θα συγκεντρωθεί από τις 7.000 πτήσεις την εβδομάδα, που πραγματοποιούνται στο πανευρωπαϊκό δίκτυο της εταιρίας σε πάνω από 600 δρομολόγια σε περισσότερες από 33 χώρες.
                                               
Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις δωρεές των επιβατών θα βοηθήσει την UNICEF να παρέχει καθαρό νερό, τρόφιμα και φάρμακα για τα παιδιά των Φιλιππίνων.

Η εν πτήσει συγκέντρωση χρημάτων που είναι μέρος της πρωτοβουλίας/ εκστρατείας  Change for Good, έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ από τις δωρεές των επιβατών της easyJet από τον Ιούλιο του 2012, για το σημαντικό έργο που υλοποιεί η UNICEF για την προστασία των παιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.