Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επιστολή από ένα μικροξενοδόχο: Ο ΕΟΤ χρωστά ακόμη τα δελτία του κοινωνικού...

Επιστολή από ένα μικροξενοδόχο: Ο ΕΟΤ χρωστά ακόμη τα δελτία του κοινωνικού τουρισμού 2011και 2012 <Διακοπές για όλους>

Letters to the editorΤα παράπονά του στέλνει στη Travelling News ένας μικροξενοδόχος, που προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στο καθημερινό χάος των αντιφάσεων και της οικονομικής κρίσης, κάνοντάς τον να μη γνωρίζει ποιός φταίει για την καθημερινή του ταλαιπωρία!

Δείτε τη επιστολή

Σε όλα τα blogs,τα σχετκά με  τον Τουρισμό, διαβάζω συνέχεια διαμαρτυρίες των προϊστάμενων, υφιστάμενων, Συνδικαλιστών, και άλλων του ΕΟΤ, για την ¨καταπίεση» και τον διασυρμό πού υφίστανται τελευταία.

Δεν διερωτόνται μεταξύ τους τι φταίει?

Εγώ, ένας μικροξενοδόχος, παίρνω τηλέφωνο να μάθω πότε θα μου εξοφλήσουν τα δελτία του 2011, του 2012 κοινωνικού τουρισμού <Διακοπές για όλους>.

Αν τύχει και κάποιος σηκώσει το τηλέφωνο , μού λένε ότι έχουν πολύ δουλειά, λίγο προσωπικό, και οπωσδήποτε δεν θα τα χάσω.

Εγώ πού να διαμαρτυρηθώ, και με τι καρδιά  να πάρω τους δικαιούχους του 2013, που λόγω της οικονομικής κατάστασης, έχουμε όλοι ανάγκη, τα χρήματα? 

Όμως Υπάρχουν λεφτά ή μας δουλεύουν?

Δημήτρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.