Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Kosmos Rent a Car θα πάρει μέρος στην έκθεση World Travel...

Η Kosmos Rent a Car θα πάρει μέρος στην έκθεση World Travel Market 2013 στο Λονδίνο




kosmos rent a car invitation for WTM 2013Η Kosmos Rent a Car είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα πάρει μέρος με δικό της περίπτερο στην έκθεση World Travel Market 2013 στο Λονδίνο , το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία .

Η WTM είναι μια εκδήλωση η οποία αποφέρει διαρκώς περισσότερα κέρδη στους συμμετέχοντες και φέτος θα είναι μεγαλύτερη περιλαμβάνοντας μια σειρά από νέες πρωτοβουλίες για το τρέχον έτος . 



Από το 1977 η Kosmos Rent a Car προσφέρει μεγάλη ποικιλία υπερσύγχρονων και ασφαλών αυτοκινήτων προς ενοικίαση: Ημιφορτηγά, κάμπριο, πολυτελή αυτοκίνητα, αυτοκίνητα πόλης και σεντάν. Όλα τα αυτοκίνητά είναι μοντέλα των τελευταίων δύο ετών και κάθε χρόνο ανανεώνεται το 40% του στόλου. Καταστήματα της Kosmos Rent a Car υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, τόσο στην ηπειρωτική χώρα όσο και στα νησιά.

Έχοντας ένα περίπτερο στην WTM θα επιτρέψει στην Kosmos να ενισχύσει το εμπορικό σήμα της σε παγκόσμιο επίπεδο . Επιπλέον η συνάντηση με brokers, tour operators και ταξιδιωτικά γραφεία από όλο τον κόσμο θα είναι μια ευκαιρία για να εισαχθεί σε νέες αγορές και να δημιουργηθούν νέες επιχειρηματικές συμφωνίες . Επίσης, το γεγονός ότι η Kosmos Rent a Carr θα είναι η μόνη εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων από την Ελλάδα με δικό της περίπτερο αποτελεί για αυτήν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα .



Ο Διευθυντής της WΤΜ, Simon Press, δήλωσε : «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Kosmos Rent a Car στην WTM 2013 και είναι σίγουρο ότι η παρουσία τους θα αποδειχθεί να είναι μια σοφή απόφαση . Η WTM παρουσιάζει συνεπή και ισχυρή ανάπτυξη στις επιχειρηματικές συμφωνίες που παράγει εκεί και με τις καινοτομίες της φετινής χρονιάς, είμαστε βέβαιοι ότι και το 2013 θα συνεχίσει σε αυτή την κατεύθυνση . “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.