Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Αγροτουρισμού 2015 από τον Αμφιτρύωνα

Η διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Αγροτουρισμού 2015 από τον Αμφιτρύωνα

Όμιλο Εταιρειών AmphitrionΣτον Όμιλο Εταιρειών Amphitrion απονεμήθηκε η διοργάνωση και φιλοξενία του Διεθνές Συνεδρίου Αγροτουρισμού 2015 στην Ελλάδα. Αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Αμφιτρύωνα και αντιπροσωπεύει την αποκορύφωση πολλών μηνών προσπάθειας που καταβλήθηκαν συμπεριλαμβανομένων της νικητήριας παρουσίασης κατά την διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου 2013 που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι, 17-20 Οκτωβρίου 2013.

Η παρουσίαση έγινε από εκπρόσωπο του Αμφιτρύωνα, με στόχο την προώθηση της Ελλάδας ως αγροτουριστικό προορισμό καθώς επίσης την εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδικευμένα προγράμματα του Αμφιτρύωνα που αναδεικνύουν και προβάλλουν το αγροτουριστικό πνεύμα και κουλτούρα της σύγχρονης Ελλάδας.

Το διεθνές συνέδριο αγρογουρισμού διοργανώνεται από το ΑΤΟΙ (Agricultural Tour Operators International) και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Στα πλαίσια αυτού του Συνεδρίου δίνεται η δυνατότητα στους επαγγελματίες του χώρου προκειμένου να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα που αφορούν τον συγκεκριμένο τομέα του τουρισμού, έναν τομέα με μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Το ΑΤΟΙ είναι ένας οργανισμός του οποίου τα μέλη είναι tour operators από 30 χώρες από όλον τον κόσμο, τα οποία επιλέγονται μόνον εφ’όσον καλύπτουν τα υψηλά στάνταρ που έχουν τεθεί σε ότι αφορά την εξειδίκευση και τεχνογνωσία στην διοργάνωση αγροτουριστικών πακέτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμφιτρύωνας είναι το μοναδικό Ελληνικό μέλος του ΑΤΟΙ και έχει επιλεγεί εδώ και 4 χρόνια.

Η ανάθεση του συνεδρίου για το 2015 είναι μεγάλη επιτυχία για τον Αμφιτρύωνα αλλά είναι ακόμα μεγαλύτερη για την Ελλάδα καθώς θα δοθεί μια μοναδική ευκαιρία στην χώρα μας να αναδείξει μια πλευρά της και έναν τρόπο ζωής που δεν είναι ευρέως γνωστά στο εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.