Αρχική Βραβεία Βραβεύτηκε η Orange Cruises Hellas

Βραβεύτηκε η Orange Cruises Hellas

OrangeCruises awardO οργανισμός διοργάνωσης και πώλησης κρουαζιέρας στην Ελλάδα Orange Cruises Hellas βραβεύτηκε για τα έντυπά του στην 29η Philoxenia, στα πλαίσια της οποίας ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) επιβράβευσε τα καλύτερα έντυπα και ιστοσελίδες των τουριστικών γραφείων μελών του.
 
Το βραβείο παρέλαβε ο κος Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος, Δ/ντής πωλήσεων της εταιρίας, από την Υπουργό Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Orange Cruises Hellas ο μεγαλύτερος διοργανωτής κρουαζιέρας στην Ελλάδα, είναι μια εταιρία που δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή των Ελληνικών εταιριών Cruisexperts Hellas, Travelway, ειδικών στην διοργάνωση και πώληση κρουαζιέρας και του διεθνή τουριστικού οργανισμού Orange Travel Group εξειδικευμένου στη κρουαζιέρα, οι οποίοι ίδρυσαν την εταιρεία υπό την εμπορική επωνυμία Orange Cruises Hellas.

Η βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς από τις δύο Ελληνικές εταιρίες, υποστηριζόμενη από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, σε συνδυασμό με την διεθνή εμπειρία και την αγοραστική δύναμη του Orange Travel Group, έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο οργανισμό διοργάνωσης και πώλησης κρουαζιέρας στην Ελλάδα. 

Στελεχωμένη με έμπειρο προσωπικό από την Travelway και Cruisexperts, η νέα εταιρεία προσφέρει δυνατότητες επιλογής μέσα από δρομολόγια και αναχωρήσεις 16 διαφορετικών διεθνών εταιρειών κρουαζιέρας, εξασφαλίζοντας έτσι τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία προϊόντων κρουαζιέρας στην Ελληνική αγορά. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.