Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά To Regal Princess ξεκινά τις κρουαζιέρες του νωρίτερα

To Regal Princess ξεκινά τις κρουαζιέρες του νωρίτερα

Regal Princess exteriorΤο παρθενικό ταξίδι του νεότερου πλοίου της Princess Cruises θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα απ’ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, το παρθενικό ταξίδι του πλοίου θα ξεκινούσε στις 2 Ιουνίου αλλά τώρα έχουν προστεθεί δύο δρομολόγια με αποτέλεσμα το παρθενικό ταξίδι του πλοίου να ξεκινήσει τελικά στις 20 Μαΐου.

Τα δύο νέα δρομολόγια είναι τα ακόλουθα :

20 Μαΐου 2014 – 7ήμερη κρουαζιέρα από την Βενετία στην Αθήνα με ενδιάμεσα λιμάνια την Κέρκυρα, Μύκονο και Κωνσταντινούπολη με διανυκτέρευση – τιμή από € 2.174 το άτομο σε δίκλινη καμπίνα με μπαλκόνι

27 Μαΐου 2014 – 6ήμερη κρουαζιέρα από την Αθήνα στην Βενετία με ενδιάμεσα λιμάνια Κουσάντασι (Έφεσος), Σαντορίνη, Κατάκολον (Ολυμπία) και Ντουμπρόβνικ – τιμή από € 1.724 το άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα

«Η κατασκευή του Regal Princess έχει προχωρήσει γρηγορότερα από το αναμενόμενο και είμαστε ενθουσιασμένοι που το πλοίο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επιβάτες του νωρίτερα απ’ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί.» δήλωσε η Jan Swartz – Executive Vice President της Princess Cruises. «Πιστεύουμε ότι το όμορφο αυτό πλοίο θα εντυπωσιάσει τους επιβάτες του όπως και το Royal Princess φέτος.»

Καθ’όλη την διάρκεια του καλοκαιριού 2014 το νέο πλοίο θα πραγματοποιεί τις χαρακτηριστικές Μεσογειακές κρουαζιέρες της Princess Cruises «Μεγάλη Μεσόγειος», με δύο επιλογές δρομολογίων.

Το Regal Princess είναι της ίδιας κατηγορίας με το Royal Princess και θα διαθέτει για τους 3.560 επιβάτες του ποικίλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένων του atrium – η καρδιά του πλοίου, το Sea Walk – ένας διάδρομος με γυάλινο πάτωμα που εξέχει από την άκρη του πλοίου προσφέροντας θέα στην θάλασσα από ύψος, ιδιωτικές καμπάνες στην πισίνα, το Princess Live ! – το τηλεοπτικό στούντιο, ένα εξειδικευμένο ζαχαροπλαστείο, το ειδικό Chef’s Table Lumiere – που προσφέρει την εμπειρία να δειπνήσει κανείς σε ιδιωτικό χώρο περιβαλλόμενο από κουρτίνα φωτών και μπαλκόνια σε όλες τις εξωτερικές του καμπίνες.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Princess Cruises στην Ελλάδα είναι ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion.
————————————————-

Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion ξεκίνησε την λειτουργία του το 1973 και σήμερα διατηρεί γραφεία στην Ελλάδα (Αργυρούπολη, Αθήνα – Λ. Συγγρού, Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Μύκονο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Κρήτη) και στο εξωτερικό (Ουάσιγκτον-ΗΠΑ, Τόκιο & Οσάκα – Ιαπωνία και Πεκίνο & Σαγκάη – Κίνα), στόλο 25 υπερπολυτελών λεωφορείων Setra διαφόρων χωρητικοτήτων επίσης και ιδιόκτητο yacht, M/Y Proton. Επίσης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Cunard και επιλεγμένος συνεργάτης της Carnival Cruises στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.