Αρχική Αθλητικά 2ος ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – Εντυπωσιακό ρεκόρ εγγραφών – Παράταση μέχρι την...

2ος ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – Εντυπωσιακό ρεκόρ εγγραφών – Παράταση μέχρι την Παρασκευή!

2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος ΘεσσαλονίκηςΚάθε προσδοκία ξεπερνούν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, οι οποίες έχουν αγγίξει τις 5.500, λίγο πριν εκπνεύσει η σημερινή προθεσμία των εγγραφών. Με δεδομένο το τεράστιο ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δοθεί μια διήμερη παράταση και έτσι οι αιτήσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Όσοι δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν ήδη μία θέση στην αφετηρία του νυχτερινού πάρτυ που θα στηθεί στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα στο επόμενο διήμερο, αφού οι τελευταίες διαθέσιμες θέσεις είναι ελάχιστες.

Οι ενδιαφερόμενοι της… τελευταίας στιγμής, είτε για τον Ημιμαραθώνιο των 21,1 χλμ. είτε για τον Δρόμο Υγείας 5.000 μ., θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360, ώρες 10:00-14:00 και 17:30-20:30), ή να εγγραφούν μέσα από τον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.thesshalfmarathon.org (η σχετική φόρμα εγγραφών θα είναι «ανοιχτή» μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής).

Με το ρεκόρ συμμετοχών να είναι προ πολλού εξασφαλισμένο, ο φετινός Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος τείνει πλέον να διπλασιάσει τα αντίστοιχα περσινά μεγέθη, όταν στην πρώτη χρονιά του θεσμού υπήρξαν συνολικά 3.240 εγγεγραμμένοι δρομείς.

Το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο είναι 15 € (10 € για φοιτητές ή για ομάδες), ενώ το κόστος για όσους τρέξουν στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ. είναι 10 € (5 € για φοιτητές ή για ομάδες, δωρεάν συμμετοχή για μαθητές άνω των 12 ετών).

Ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης.
Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Επίσημοι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η WIND, η Lucozade, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, η Sport 2000, η ΕΥΑΘ και η DHL, ενώ επίσημοι προμηθευτές είναι η MLS, η Αδαμίδης Α.Ε., η Dole, τα Φυτώρια Βασιλειάδη και η Honeybee Audiovisual.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.