Αρχική Αστικες συγκοινωνίες 11 185 ο νέος πενταψήφιος αριθμός κλήσης του τηλεφωνικού κέντρου ΟΑΣΑ

11 185 ο νέος πενταψήφιος αριθμός κλήσης του τηλεφωνικού κέντρου ΟΑΣΑ

Celestyal Cruises

logo-oasaTo 11 185 είναι ο νέος πενταψήφιος αριθμός κλήσης τους Τηλεφωνικού Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών του ΟΑΣΑ, του μέχρι τώρα γνωστού 185. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα υπάρχει παράλληλη λειτουργία και του αριθμού 185.

Μέσω του 11 185 το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερωθεί τηλεφωνικά για το πως μπορεί να μετακινηθεί με τις Αστικές Συγκοινωνίες από ένα σημείο του Λεκανοπεδίου σε κάποιο άλλο, ποιος είναι ο συνδυασμός μέσων που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στον προορισμό του γρήγορα, ποιο είναι το κόστος των μετακινήσεων, και όλα όσα είναι απαραίτητο να γνωρίζει για την καλύτερη εξυπηρέτησή του. Στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ δεν αναφέρεται το κόστος κλήσης.

Η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου γίνεται μέσω ανάθεσης σε ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών τηλεφωνικού κέντρου. Ενδεικτικά, ο ΟΑΣΑ πλήρωσε 15.354 ευρώ για τη λειτουργία του τηλεφωνικού του κέντρου για το χρονικό διάστημα του Ιούνιου 2013, ενώ και οι καλούντες επιβαρύνονται από την κλήση του αριθμού υψηλής χρέωσης.

Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα – Παρασκευή μεταξύ 06:30 – 22:30, και κάθε Σάββατο και  Κυριακή μεταξύ 07:30 – 22:30.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.