Αρχική Αεροπορικά Νέα ΙΑΤΑ: Σε άνοδο τα κέρδη των αεροπορικών εταιριών

ΙΑΤΑ: Σε άνοδο τα κέρδη των αεροπορικών εταιριών

Airliner landing in stormy weatherΣύμφωνα με έρευνα της ΙΑΤΑ οι αεροπορικές εταιρίες αναμένουν περισσότερους επιβάτες και υψηλότερα κέρδη κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών.

Το ογδόντα τρία τοις εκατό των εταιρειών που ανταποκρίθηκαν στην έρευνα της International Air Transport Association (ΙΑΤΑ) ανέφεραν ότι αναμένουν αύξηση της κίνησης, έναντι του 62% των ερωτηθέντων που το ίδιο δήλωσαν τον Ιούλιο .

Εξήντα τρεις δήλωσαν ότι αναμένουν να αυξήσουν τα κέρδη τους, και αυτό οφείλεται εν μέρει χάρη στη μείωση των εσωτερικών δαπανών τους, συμπεριλαμβανομένων των καυσίμων και των αποζημιώσεων .

Αναλυτές της Wall Street πιστεύουν ότι η συγκέντρωση έχει βελτιώσει τις προοπτικές του κλάδου, ​​μειώνοντας τον αριθμό των ανταγωνιστών και επιτρέπει στις αεροπορικές εταιρίες να μειώσουν τη χωρητικότητα και να αυξήσουν τους ναύλους.

Σε μια πρόσφατη έκθεση της η S & P είπε ότι προέβλεψε ότι η εξίσωση προσφορά – ζήτηση θα εξακολουθήσει να μετατοπίζεται προς όφελος των αεροπορικών εταιρειών .

” Σε βάση σύμφωνη με τον πληθωρισμό, τα αεροπορικά ταξίδια είναι ακόμα εξαιρετικά φθηνά , ιδιαίτερα όταν έχουν επιβαρυνθεί με την αύξηση των τιμών του πετρελαίου τα τελευταία πέντε χρόνια», αναφέρει η S & P . “Ωστόσο , πιστεύουμε ότι οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων θα αυξηθούν. “

Εν τω μεταξύ η ΙΑΤΑ ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα του Αυγούστου δείχνουν ότι η αύξηση της ζήτησης παραμένει ισχυρή

Η ΙΑΤΑ ανακοίνωσε ότι τα παγκόσμια αποτελέσματα επιβατικής κίνησης για τον Αύγουστο δείχνουν την ενίσχυση του υγιούς τάσης της ζήτησης των τελευταίων μηνών. Το σύνολο των χιλιομετρικών επιβατών (RPK) αυξήθηκε κατά 6,8% σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2012. Αυτό ώθησε τον συντελεστή φορτίου για να ταιριάζει με το ιστορικό υψηλό του 83,4% που είχε γίνει τον Ιούλιο του 2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.