Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δίνουμε πίσω στην Κοινωνία» η CSR καμπάνια του Alliott Group

Δίνουμε πίσω στην Κοινωνία» η CSR καμπάνια του Alliott Group

Γιαννης Κλεώπας Προεδρος ΔΣ Alliott GroupΤο παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο θα πραγματοποιήσει ο Διεθνής Οργανισμός Alliott Group στις 23 Οκτωβρίου 2013, στο Χονγκ Κονγκ της Κίνας, που αποτελεί μία από τις βασικότερες οικονομίες του κόσμου και παρέχει ευκαιρίες για επιχειρηματική ανάπτυξη στην Ασία και στον Ειρηνικό. Το Χονγκ Κονγκ είναι ένα από τα κορυφαία διεθνή χρηματοοικονομικά κέντρα στον κόσμο, η οικονομία του στηρίζεται στην παροχή υπηρεσιών, ενώ χαρακτηρίζεται από χαμηλή φορολογία, με σχεδόν ελεύθερο εμπόριο στο λιμάνι και καθιερωμένη διεθνή χρηματοπιστωτική αγορά.
 
Το συνέδριο που θα έχει διάρκεια πέντε ημέρες, έως τις 27 Οκτωβρίου, θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Alliott Group Γιάννης Κλεώπας. Κατά τα την διάρκεια του θα παρουσιαστούν μία σειρά ομιλιών από τους εταίρους ανά τον κόσμο με θέματα οικονομικής, λογιστικής και νομικής φύσεως, ενώ θα εγκριθούν οι στόχοι και οι στρατηγικές ανάπτυξης για το 2014.
 
Πιο συγκεκριμένα, θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν την παγκόσμια ανάπτυξης, τόσο σε περιφερειακό όσο και διεθνές επίπεδο και την υποστήριξη που αναζητούν οι επιχειρήσεις από εμπειρογνώμονες που προσφέρουν μεγάλο φάσμα υπηρεσιών σε ολόκληρο τον κόσμο όπως ο Alliott Group.
 
Με βάση την πρωτοποριακή έρευνα που διεξήχθη από το Managing Partners Forum  των Financial Times, υπάρχει μια σειρά από βασικά συστατικά που συνθέτουν τις αποτελεσματικές σχέσεις του οικονομικού συμβούλου με τον πελάτη. Το συνέδριο θα αναδείξει τα βασικά συμπεράσματα αυτής της έρευνας, μέσα από σεμινάρια, μελέτες, αναλύσεις ειδικών περιπτώσεων και συζητήσεις, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις ειδικές δεξιότητες και γνώσεις για να τις εφαρμόσουν στους δικούς τους πελάτες. Τέλος, η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών των συμμετεχόντων θα είναι αναπόσπαστο μέρος του συνεδρίου.
 
Στο πλαίσιο του συνεδρίου και με βάση την CSR στρατηγική του Alliott Group, «Δίνουμε πίσω στην Κοινωνία», έχει προγραμματιστεί μία δραστηριότητα όπου τα μέλη θα συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα προσφοράς στην τοπική κοινότητα.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.