Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δήλωση του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέα Ανδρεάδη

Δήλωση του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέα Ανδρεάδη

Ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕ«Ο ελληνικός τουρισμός εμφανίζει εξαιρετική δυναμική ανάπτυξης, έχοντας βελτιώσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα και εξωστρέφεια του. Η καθοριστική συμβολή του, αλλά και οι προοπτικές που δημιουργεί για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση και την αύξηση της απασχόλησης, αναγνωρίζονται πλέον από τα πιο επίσημα χείλη και τους εγκυρότερους διεθνείς αναλυτές», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.
 
«Με την εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου και με ορίζοντα το 2021, η Ελλάδα μπορεί να φθάσει τα 24 εκατ. διεθνείς αφίξεις (έναντι 17,5 εκατ. το 2013), τα 18-19 δισ. Ευρώ ετήσια άμεσα έσοδα (έναντι 11,5 δισ. Ευρώ το 2013), τα 48 – 50 δισ. Ευρώ συνολικά ετήσια έσοδα (έναντι 34 δισ. Ευρώ το 2013), δηλαδή 9 μονάδες επιπλέον από το σημερινό ΑΕΠ, αλλά και τις 1 εκατ. συνολικά θέσεις εργασίας. Τότε, η Ελλάδα μπορεί να κατατάσσεται στους δέκα κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως».
 
Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, επισήμανε ότι: «Δεν φθάνει όμως να έχουμε το καλύτερο οικόπεδο του κόσμου και στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του τουρισμού μας. Πάνω από όλα απαιτείται ενότητα, δημοκρατία και αυστηρή εφαρμογή του νόμου από όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.