Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΓΕΠΟΕΤ: Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού σήμερα και ο τουρισμός φοράει τα γιορτινά του

ΓΕΠΟΕΤ: Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού σήμερα και ο τουρισμός φοράει τα γιορτινά του

ΓΕΠΟΕΤΠαγκόσμια Ημέρα Τουρισμού σήμερα και ο τουρισμός φοράει τα γιορτινά του. Όλοι εμείς οι δραστηριοποιούμενοι στον τουρισμό, οι επιχειρηματίες του κλάδου, ενωμένοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε ο ελληνικός τουρισμός να στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων.
 
O βασικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας απέδωσε τα μέγιστα και επιτεύχθηκαν τα ικανοποιητικά φετινά αποτελέσματα, παρόλα τα μεγάλα προβλήματα. Με σκληρή δουλειά, επαγρύπνηση και σεβασμό στους ανθρώπους, τουρίστες έλληνες και ξένους που θέλουν υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών τους, πορευτήκαμε για άλλη μια χρονιά κάνοντας τη διαφορά τόσο στις αφίξεις όσο και στα τουριστικά έσοδα.
 
Μεγαλύτερες προσπάθειες και καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης των τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και ενοποιητικές κλαδικές πρωτοβουλίες αποτελούν προϋπόθεση και εγγυώνται ότι θα έρθουν ακόμα καλύτερες ημέρες για τον τουρισμό, για τη χώρα μας. Ας είναι αυτό το επόμενο βήμα.
 
Να ευχηθούμε η επόμενη σεζόν να είναι καλύτερη και ας βάλουμε όλοι τα δυνατά μας ώστε με σωστό και έγκαιρο σχεδιασμό να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.