Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας: εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας: εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ένωση Ξενοδόχων Ν. ΜαγνησίαςΟ Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, Taleb Rifai, επισημαίνει μεταξύ των άλλων στο μήνυμα του:
“…. Καθώς γιορτάζουμε ότι το 2013 είναι το έτος της διεθνούς συνεργασίας για το νερό, καλώ όσους εμπλέκονται στον τομέα του τουρισμού να συμμετέχουν στην καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27/09/2013)  και να συνεχίσουν να επινοούν πρωτοποριακές λύσεις για τη διασφάλιση του τουρισμού που συμβάλλει παγκοσμίως στη βιώσιμη πρόσβαση στους υδάτινους πόρους.
Αν δεν το κάνουμε αυτό, η ποιότητα και η ποσότητα του διαθέσιμου γλυκού νερού θα συνεχίσει να εξαντλείται απειλώντας τα ευαίσθητα οικοσυστήματα που όλοι απολαμβάνουν, συμπεριλαμβανομένου του τουρισμού.
Το νερό καθορίζει τη ζωή μας – ας προστατέψουμε το κοινό μας μέλλον…”

—–

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας στο πλαίσιο του επίσημου εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2013, με θέμα: «Τουρισμός & Νερό: Προστατεύοντας το Κοινό μας Μέλλον», σας προσκαλεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 20:00 σε εκδήλωση, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Domotel Xenia Volou, στο Βόλο. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κος. Γιώργος Βερνίκος, Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.