Αρχική Αεροπορικά Νέα easyJet: απώλεια καλύματος του κινητήρα κατα την διάρκεια της απογείωσης

easyJet: απώλεια καλύματος του κινητήρα κατα την διάρκεια της απογείωσης

Νέα Γραμμή Εδιμβούργο - Αθήνα από την easyJet«Η easyJet επιβεβαιώνει οτι η πτήση της EZY2715 απο το αεροδρόμιο Μαλπενσα του Μιλανο με προορισμό την Λισαβώνα επέστρεψε για προσγείωση στο αεροδρόμιο Μαλπένσα λίγο μετά την απογείωση.Η προσγείωση κρίθηκε απαραίτητη μετά την απώλεια μέρους του καλύματος του εξαεριστηρα (μεταλικό μέρος του καλύματος του κινητήρα) στον αριστερό κινητήρα κατα την διάρκεια της απογείωσης.

Το αεροπλάνο προσγείωθηκε κανονικά και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας και τους δύο κινητήρες του.Όλοι οι επιβάτες του αποβιβάστηκαν κανονικά και με ασφάλεια, ενώ η easyJet αντικατέστησε αμέσως  το αεροσκάφος με άλλο ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους επιβάτες να ταξιδέψουν στον προορισμό τους λίγο αργότερα την ίδια ημέρα.

Η ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων αποτελεί για την easyJet την πρώτη προτεραιότητα. Η εταιρία ζήτησε συγγνώμη απο τους επιβάτες για την ταλαιπωρία που υποβλήθηκαν λόγω της καθυστέρησης στην πτήση.Η easyJet θα αποζημιώσει κανονικά τους επιβάτες που υπέστησαν οποιαδήποτε ταλαιπωρία λόγω της καθυστέρησης στην πτήση σύμφωνα με τους κανονισμούς EU261.

H easyJet ξεκίνησε άμεσα έρευνα για το περιστατικό και θα συνεργασθεί στενά με όλες τις αρμόδιες αρχές ασφαλέιας αλλά και τις Ιταλικές αρχές ασφαλείας, ANSV, σύμφωνα πάντα με τις διαδικασίες που ακολουθεί η εταιρία στα θέματα αυτά.

Αυτό είναι το πρώτο αυτού του είδους περιστατικό που συμβαίνει στην easyJet. H εταιρία πετά ένα σύγχρονο στόλο 214 Airbus A319 ΚΑΙ Α320 με μέσο όρο ηλικίας του στόλου τα 4 χρόνια ένα απο τους νεώτερους στη παγκόσμια αεροπορική αγορά.Η εταιρία είναι πλήρως συμμορφωμένη και σε πολλά σημεία ξεπερνά όλους τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας. Το αεροσκάφος που έλαβε χώρα το περιστατικό είναι 4 ετών Airbus A320 με 174 επιβάτες και 6 άτομα πλήρωμα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.