Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη εγκαινιάζεται την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013, το...

Με αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη εγκαινιάζεται την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013, το Ανοικτό Θέατρο Μάνης

Anoikto Theatro ManisΜε το αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη «Μ’ ένα τριφύλλι φως» εγκαινιάζεται την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 και ώρα 21.00, υπό το φως της πανσελήνου, το Ανοικτό Θέατρο Μάνης, στο Καμπινάρι Πλάτσας.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα λόγου και μουσικής – σε πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Γιώργου Κουρουπού – που παρουσιάζει τις κυρίαρχες όψεις του προσωπικού μύθου του Οδυσσέα Ελύτη: φύση, γλώσσα, αισθήσεις, στοχασμό. Με κύριο άξονα τον λυρισμό του ποιητή αναπτύσσεται η μουσική, δίνοντας φόρμες τραγουδιού και μουσικής συνοδείας.

Τραγουδούν οι:  κ. Σπύρος Σακκάς και κα Άρτεμις Μπόγρη. Στο πιάνο ο κ. Γιώργος Κουρουπός, στο Μαντολίνο η κα Βιβή Γκέκα, ενώ απαγγέλει η κα Ιουλίτα Ηλιοπούλου.

Τη διοργάνωση κάνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλάτσας και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αποπεράτωση του θεάτρου.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10,00€ και εισιτήρια προπωλούνται στα εξής σημεία: Καλαμάτα (Πνευματικό Κέντρο), Καρδαμύλη: Δημαρχείο / Ξυδέας Γιάννης (café)/ Σπυρέας Πέτρος (ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ) / Γιαννακέας Σταύρος (ELIES) / Πονηρέας Παναγιώτης (KALAMITSI HOTEL), Καλόγρια:  Μπαλαχτάρης Κώστας (εστιατόριο) /Πάραλος Café, Στούπα : Σούπερ Μάρκετ «Σαραντέας» / Ραπτέας (café) / Θεοδωρακέας Γιάννης (LEFKTRON HOTEL), Άγιος Νικόλαος: Σούπερ Μάρκετ «Σαραντέας», Πλάτσα: Μπασουκέας Γεώργιος (καφενείο) / Παυλέας Σπύρος (εστιατόριο).

Για όποιον ενδιαφέρεται να έρθει με λεωφορείο από την Καλαμάτα, μπορεί να επικοινωνήσει με το τουριστικό γραφείο KATSIRIS TRAVEL, στο τηλ.: 27210 28989.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.