Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξεκινούν από σήμερα οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό

Ξεκινούν από σήμερα οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό

Celestyal Cruises
τουρισμόςΑρχίζει από σήμερα Τετάρτη, 14, Αυγούστου, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της περιόδου 2013 – 2014.

Το Πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας έξι ημερών (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 16.09.2013 έως την 31.07.2014 σε τουριστικά καταλύματα που έχουν συμπεριληφθεί στο Μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ. Η επιδότηση θα πραγματοποιηθεί με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού στους δικαιούχους που θα επιλεγούν κατόπιν διαδικασίας μοριοδότησης.

Οι δικαιούχοι, εργαζόμενοι και άνεργοι που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα υποβάλλοντας  αποκλειστικά ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής για αυτούς και τα ωφελούμενα μέλη τους μέσω του Διαδικτυακού Τόπου του ΟΑΕΔ μέχρι τις 12 το μεσημέρι της 10ης Σεπτεμβρίου 2013

Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέλθουν στα ΚΠΑ της περιοχής τους για την εκτύπωση και υπογραφή της αίτησης και για την υποβολή των δικαιολογητικών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.