Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΤΙΤΑΝΙΑ: Η ξενοδοχειακή ναυαρχίδα του κέντρου της Αθήνας

ΤΙΤΑΝΙΑ: Η ξενοδοχειακή ναυαρχίδα του κέντρου της Αθήνας

titania logoΤο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, με 30 και πλέον χρόνια παρουσίας στον χώρο της ξενοδοχείας, αποτελεί ξενοδοχειακή ναυαρχίδα του κέντρου της Αθήνας.
 
Διαθέτει 365 δωμάτια, πλήρως ανακαινισμένα και parking 200 θέσεων για τη διευκόλυνση των πελατών και των επισκεπτών των εστιατορίων του. Το parking για τους πελάτες των εστιατορίων διατίθεται δωρεάν.
 
Για το 2013, υπολογίζει μια αύξηση κρατήσεων της τάξης του 10% σε σχέση με το 2012 με τις διανυκτερεύσεις να ξεπερνούν τις 100.000.
 
Κύριες αγορές: Ελλάδα, Βραζιλία, Ισπανία, Κύπρος, Ιταλία, ΗΠΑ, Αργεντινή, Μ.Βρετανία, Ισραήλ, Καναδάς, Γαλλία, Ιαπωνία, Ιράν, Μεξικό, Αυστραλία, Ρωσία και Κίνα.
 
Νέο προφίλ και στα επισιτιστικά τμήματα:
Είτε ως διάλειμμα από τη δουλειά ή τα ψώνια, είτε για επαγγελματικές συναντήσεις, είτε για χαλάρωση πριν και μετά τη θεατρική ή κινηματογραφική έξοδο, οι χώροι του Τιτάνια προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας και συναρπαστικές γευστικές περιπλανήσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.
 
Ο ανανεωμένος χαρακτήρας των επισιτιστικών τμημάτων, η ολοήμερη λειτουργία στις πιο value for money τιμές της αγοράς και το πρωτότυπο food styling, δημιουργούν τις αισθητικές προϋποθέσεις για μια γαστρονομική πανδαισία από πιάτα που σε ταξιδεύουν. Το service που ανταποκρίνεται στα πιο υψηλά standards και η άριστη ποιότητα πρώτων υλών με επιλεγμένα φρέσκα προϊόντα ελληνικής προέλευσης δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστη γευστική απόλαυση. Σε όλα αυτά να συμπληρώσουμε τις τιμές που εκπλήσσουν ευχάριστα!
 
Μοναδική θέα στην Ακρόπολη και στον Λυκαβηττό από το All-day Gourmet Restaurant και Μπαρ «Οlive Garden» στο roof top του ξενοδοχείου και σήμα κατατεθέν τις ελιές. Προσεγμένες ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις μόνο από φρέσκα προϊόντα. Ευχάριστη ατμόσφαιρα στη «La Brasserie» του ισογείου, το νέο meeting point της πόλης.
 
Τι παραπάνω να ζητήσεις, όταν τα βρίσκεις όλα σε ένα και μόνο Ξενοδοχείο;

Οι λάτρεις του ιστορικού και εμπορικού κέντρου στο ανακαινισμένο Ξενοδοχείο Τιτάνια βλέπουν, ζουν και γεύονται την πόλη μας αλλιώς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.