Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο Θερμαλισμού

Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο Θερμαλισμού

photo thesΟλοκληρώθηκε το διήμερο διεθνές συνέδριο με θέμα «Θερμαλισμός, έρευνα και αξιοποίηση των ιαματικών πηγών», το οποίο διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, 28 & 29.06.2013, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΤ Χρ. Πάλλης στην ομιλία του, με θέμα την Ελληνική Αναπτυξιακή Πολιτική για τον Ιαματικό Τουρισμό, τόνισε την αναγκαιότητα να στροφής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε ειδικές μορφές τουρισμού, τις ενέργειες που πραγματοποιούνται από το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ καθώς και τις προοπτικές που διανοίγονται για τον ιαματικό τουρισμό με την επικείμενη ενσωμάτωση στη χώρα μας της οδηγίας 24/2011 ΕΕ.
Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι «Οι ιαματικές πηγές που διαθέτει σε πληθώρα η Ελλάδα, αποτελούν το κλειδί για τη βιώσιμη οικονομική και τουριστική ανάπτυξη σε 110 σημεία σε ολόκληρη τη χώρα. Προωθούμε κατά προτεραιότητα τον Ιατρικό και Θερμαλιστικό τουρισμό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.