Αρχική Αστικες συγκοινωνίες Αγόρασε και επικύρωσε το εισιτήριό σου, μην «ακυρώνεις» τις μετακινήσεις σου

Αγόρασε και επικύρωσε το εισιτήριό σου, μην «ακυρώνεις» τις μετακινήσεις σου

bannerOASAΜε το σύνθημα αυτό ξεκίνησε η καμπάνια που διοργανώνουν από κοινού το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών, & Δικτύων, ο ΟΑΣΑ και οι εταιρείες Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) και Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ Α.Ε.).
 Η καμπάνια απευθύνει κάλεσμα στους χρήστες των Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας να αναλογιστούν τις συνέπειες από την κακή χρήση ή τη μη χρήση των προϊόντων κομίστρου και τους καλεί ως υπεύθυνους πολίτες να επιλέξουν τον τύπο εισιτηρίου ή κάρτας που τους συμφέρει για τις μετακινήσεις τους.
 Η καμπάνια «τρέχει» σε όλα τα δημόσια μέσα μετακίνησης και προωθεί τα οικονομικά πακέτα μετακίνησης που προσφέρει ο Όμιλος ΟΑΣΑ. Στα οικονομικά αυτά πακέτα το ημερήσιο κόστος για απεριόριστο αριθμό μετακινήσεων κυμαίνεται από €1,25 έως €2,00.
 Οι επιβάτες καλούνται να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του Συστήματος Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας, αγοράζοντας και επικυρώνοντας το εισιτήριό τους, κερδίζοντας έτσι χρόνο και χρήμα.

Εξ άλλου, πολύ χρήσιμη είναι και η πρωτοβουλία του ΟΑΣΑ , για προβολή προϊόντων και εταιριών μέσω των εισιτηρίων του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.