Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πάρτε μία …ανάσα με μοναδικές οικογενειακές διακοπές στα Louis Hotels! Αέρας ανανέωσης...

Πάρτε μία …ανάσα με μοναδικές οικογενειακές διακοπές στα Louis Hotels! Αέρας ανανέωσης και στο Louis Creta Princess!

louiscretaprincess_panoramic- Travelling Newsouiscretaprincess_kidsslides- Travelling NewsΤα ξενοδοχεία Louis Hotels, εξασφαλίζουν για άλλη μία χρονιά συμφέρουσες λύσεις για μοναδικές διακοπές που καλύπτoυν όλα τα γούστα και τις ηλικίες, στα πιο όμορφα ελληνικά νησιά ενώ συνδυάζουν άψογη εξυπηρέτηση, ποιότητα και υψηλές παροχές σε προσιτές τιμές που πραγματικά δίνουν…ανάσα!

Πιο συγκεκριμένα, στο 4* ξενοδοχείο Primasol Louis Ionian Sun στην ακτή του Αγ. Ιωάννη Μελιτειέων στην Κέρκυρα, oι τιμές αρχίζουν από 73€ το άτομο την ημέρα σε All Inclusive με όλα τα γεύματα, ποτά σνακ και παγωτά.  Επιπλέον, στο 4* Louis Plagos Beach στο Τσιλιβί της Ζακύνθου, προσφέρεται διαμονή από 76€ το άτομο την ημέρα σε All Inclusive.  Ακόμη το οικογενειακό 4* ξενοδοχείο Louis Colossos Beach στη Ρόδο που βρίσκεται στην Καλλιθέα προφέρει και αυτό διαμονή σε All Inclusive από 69€ το άτομο την ημέρα. Να σημειωθεί ότι όλες οι πιο πάνω προσφορές ισχύουν για ελάχιστη διαμονή 4 διανυκτερεύσεων.

Αξίζει ιδιαίτερα φέτος να επισκεφτεί κανείς τα πανέμορφα Χανιά και το ανανεωμένο 4* ξενοδοχείο Louis Creta Princess όπου υπόσχεται αξέχαστες οικογενειακές διακοπές, ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.  Το Louis Creta Princess που είναι από μόνο του ένας γαλαξίας επιλογών για παιδιά αλλά και για μεγάλους, προσφέρει All Inclusive πακέτα με όλα τα γεύματα, παγωτά, σνακ και ποτά συμπεριλαμβανομένου, προσφέρει τιμές από μόνο 72 Ευρώ το άτομο!

Σημειωτέον ότι συνολικά και τα 420 δωμάτιά του έχουν ανακαινιστεί πλήρως με καινούργια έπιπλα στα δωμάτια και στο μπαλκόνι, σκεπάσματα & LCD τηλεοράσεις, ενώ το νέο υδροπάρκο με 5 διαφορετικές τσουλήθρες, υπόσχεται απαράμιλλες στιγμές κεφιού και δροσιάς, τόσο  για τους ενήλικες όσο  και για παιδιά από 8 χρονών και άνω. Για τους δε μικρούς φίλους του ξενοδοχείου δημιουργήθηκε δεύτερη πισίνα με ειδικά παιχνίδια στο νερό όπου μπορούν να παίξουν και με τους γονείς τους. Επίσης το παιδικό κλάμπ και ο παιδότοπος έχουν πλήρως αναβαθμιστεί, χαρίζοντας ατελείωτη διασκέδαση στα παιδιά και χαλάρωση  στους γονείς.

Τέλος, έχει δημιουργηθεί και νέο Ασιατικό εστιατόριο για δείπνο το οποίο περιλαμβάνεται στο All Inclusive και μπορεί να απολαύσει κανείς ασύγκριτες γεύσεις με θέα τη θάλασσα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2103749000 ή επισκεφτείτε το site της Louis Hotels www.louishotels.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.