Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μαγικές εικόνες από αθωνικές και αριστοτελικές περιοχές «ταξιδεύουν» στη Σαγκάη

Μαγικές εικόνες από αθωνικές και αριστοτελικές περιοχές «ταξιδεύουν» στη Σαγκάη

Athos3 - Travelling NewsAthos - Travelling NewsΜαγεμένοι αναχώρησαν οι Κινέζοι δημοσιογράφοι που επισκέφθηκαν για δύο ημέρες το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής
 
Έξι (6) εκπρόσωποι τύπου, προερχόμενοι από τη μακρινή Σαγκάη, επισκέφθηκαν για δύο ημέρες τον Άθωνα αλλά και περιοχές γύρω από το Αριστοτελικό Βουνό, προκειμένου να αποτυπώσουν φωτογραφικές και τηλεοπτικές εικόνες αλλά και να καταγράψουν τις δυνατότητες ενός τουριστικού προορισμού, που περιλαμβάνει παγκόσμιες μοναδικότητες στα γεωγραφικά του όρια.

Το Άγιον Όρος, η γενέτειρα του Αριστοτέλη, ο χώρος της διώρυγας του Ξέρξη, τα οθωμανικά λουτρά του Μαχαλά των Μαδεμοχωρίων ήταν εκείνα τα σημεία που τράβηξαν την προσοχή, ενώ το ενδιαφέρον τους παρέμεινε αμείωτο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στον παραδοσιακό οικισμό της Αρναίας αλλά και στο νησί της Αμμουλιανής με τις εξαιρετικές αμμώδεις παραλίες και το εκπληκτικό φαγητό.

Δεδομένου ότι η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διεξαγωγής του Mount Athos Area Gourmet 2013, οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες του θεσμού και δοκίμασαν πολλά από τα menu του, εκφράζοντας έντονο ενδιαφέρον για τις εκδηλώσεις και τα προϊόντα της θεματικής εβδομαδιαίας ενότητας με τίτλο «Η αρχαιοελληνική κουζίνα».

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Ιουνίου, αποτελώντας μέρος και δραστηριότητα του εκπαιδευτικού ταξιδιού που οργάνωσε / πραγματοποίησε το τουριστικό γραφείο Meli Tours στην Κεντρική Μακεδονία, στοχεύοντας στην προβολή και προώθηση της περιοχής στην αγορά της Σαγκάης.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.