Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Air France, KLM και η Travelport υπέγραψαν διεθνές συμφωνητικό πλήρους συνεργασίας

Η Air France, KLM και η Travelport υπέγραψαν διεθνές συμφωνητικό πλήρους συνεργασίας

TravelportΤο Συμφωνητικό θα περιλαμβάνει τις παρεπόμενες υπηρεσίες και νέα περιεχόμενα HOP!
Η Travelport, μια πρωτοπόρος πάροχος λύσεων επεξεργασίας κρίσιμων συναλλαγών και δεδομένων προς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια βιομηχανία ταξιδίων  και η Air France KLM, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο, ανακοινώνουν σήμερα από κοινού ένα νέο, πολυετές παγκόσμιο συμφωνητικό που παρέχει στους χρήστες της Travelport πλήρη πρόσβαση.

Tο συμφωνητικό περιλαμβάνει και παρεπόμενες υπηρεσίες όπως είναι η Economy Comfort και η Seat Plus. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που χρησιμοποιούν την Travelport θα αποκτήσουν επίσης πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του νέου περιφερειακού μεταφορέα της Air France  HOP!.
Ο Διευθυντής Συστημάτων Διανομής της Air France KLM, Olivier Hours, σχολίασε:  Η “Travelport είναι ένας σημαντικός εταίρος διανομής για την Air France και την KLM και προσβλέπουμε σε μια στενή συνεργασία, ιδιαίτερα υλοποιώντας προοδευτικά τα προϊόντα επιλογής”.
“Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που πετύχαμε μια αμοιβαία ωφέλιμη, εφ’ όλης της ύλης συμφωνία με την Air France KLM”, είπε ο Robin Ranken, Διευθυντής Προμηθειών Ευρώπης της Travelport.   “Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την Air France, KLM και HOP  για να διανείμουμε τα προϊόντα τους με τον τρόπο που επιθυμούν, είτε αυτό είναι νέες επιλογές εμπορευματιμού ή νέο περιεχόμενο.” 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.