Αρχική Βραβεία Βράβευση της Goldair Cargo από το ΕΒΕΑ ως Αναπτυσσόμενης ΜμΕ Επιχείρησης

Βράβευση της Goldair Cargo από το ΕΒΕΑ ως Αναπτυσσόμενης ΜμΕ Επιχείρησης

goldair_cargo_βραβείοΤο βραβείο Αναπτυσσόμενης ΜμΕ απονεμήθηκε φέτος στην Goldair Cargo από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών στο πλαίσιο των καθιερωμένων βραβείων επιχειρηματικότητας που διοργανώνει κάθε χρόνο.

Το βραβείο απονεμήθηκε στον Αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Goldair Cargo &  Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του ομίλου Goldair, κο Καλλίνικο Καλλίνικο, από τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο και τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Κωστή Χατζηδάκη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

O κ. Καλλίνικος Καλλίνικος ευχαριστώντας όλους όσους συμβάλουν στην ανάπτυξη της Goldair Cargo, δήλωσε:  «Η σημαντική αυτή διάκριση από το ΕΒΕΑ αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων της εταιρείας μας στον επιχειρηματικό στίβο, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι με συνετή και υγιή ανάπτυξη μπορείς να επιβιώσεις ακόμα και σε συνθήκες ιδιαίτερων δυσκολιών, όπως αυτές που περνάει η οικονομία της χώρας μας. Πρόκειται για μια διάκριση ξεχωριστής σημασίας για εμάς και το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού που εργάζεται στην εταιρεία και υλοποιεί το έργο της ποιοτικότερης και ανταγωνιστικότερης προσφοράς προς την οικονομία» .

Η Goldair Cargo, μέλος του ομίλου Goldair, ιδρύθηκε το 1987, πρωτοπορώντας για την εποχή της σε καινοτόμες λύσεις, καταφέρνοντας με σταθερά και μελετημένα βήματα να αποτελεί ένα ισχυρό όμιλο ταυτισμένο με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον τομέα των διεθνών μεταφορών και  logistics. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει 75.000 τ.μ. ιδιόκτητων αποθηκευτικών χώρων, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics. Διαχειρίζεται  35.000.000 τεμάχια ετησίως, διανέμοντάς τα σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε γειτονικές χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

Η Goldair Cargo, πρωτοπόρα στον τομέα των διεθνών μεταφορών, διαθέτει πανευρωπαϊκό δίκτυο διανομής φορτίων για 48 πόλεις ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει αποκλειστικές συνεργασίες με εταιρείες που διαθέτουν παγκόσμιο δίκτυο μεταφορών, καλύπτοντας  μέσω των αεροπορικών και ναυτιλιακών γραμμών, συνδυασμένες μεταφορές container, διακίνηση ομαδοποιημένων αεροπορικών φορτίων άλλα και κάθε μεταφορική ανάγκη, από και προς όλες τις χώρες του κόσμου με έμφαση στις χώρες της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

Η Goldair Cargo βασίζει την δυναμική της ανάπτυξη  στο έμπειρο προσωπικό 260 ατόμων καταφέρνοντας να έχει συνεχή και υγιή ανάπτυξη. Την τελευταία δεκαετία η εταιρεία έχει αυξήσει τον κύκλο εργασιών της κατά 500%, φτάνοντας το 2012 στα 48.000.000 € διατηρώντας σταθερή κερδοφορία ενώ το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων αυξήθηκε κατά 780%.

Η διάκριση της Goldair Cargo επιβεβαιώνει το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας στο πλαίσιο του οποίου οι μέτοχοι της, επανεπενδύουν κάθε χρόνο το 50% των κερδών στην εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.