Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έλληνας ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης «Les Clefs d’Or»

Έλληνας ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης «Les Clefs d’Or»

Les Clefs d’OrΜε τη συμμετοχή 300 μελών από 37 χώρες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 60 Διεθνές Συνέδριο της Ένωσης «Les Clefs d’Or» στo Queenstown.

Η Ελληνική Ένωση έλαβε μέρος αντιπροσωπευόμενη από τον αντιπρόεδρο Δημήτριο Λιάπη (ATHENAEUM INTERCONTINENTAL) και τον κύριο Απόστολο Παπαγιαννάκη (GRANDE BRETAGNE).

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οργανώθηκε συζήτηση στην οποία, στελέχη ξενοδοχειακών αλυσίδων και διεθνών τουριστικών φορέων επισήμαναν την αναγκαιότητα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πελάτες.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκπαιδευτική ημερίδα, με ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών και προβολή των ξενοδοχείων με τη διανομή ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού, τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.

Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν εξελέγη το νέο διεθνές προεδρείο :

Πρόεδρος Εμμανουήλ Βρεττός (Mistral Hotel Πειραιάς-Ελλάς)
Α΄ Αντιπρόεδρος Colin Toomey (Shangri-La Hotel Sydney – Australia)
Β΄ Αντιπρόεδρος Simon Thomas (Browns Hotel London – Great Britain)
Γ΄ Αντιπρόεδρος Roderick Levejac (Four Seasons Hotel George V Paris-France)
Γενικός Γραμματέας Michael Romei (Waldorf Towers Hilton Hotel New York-USA)
Βοηθός Γ. Γραμματέας James Ridenour (Intercontinental Melbourne The Rialto-Australia)
Tαμίας Jean Rolland Boutille (Bel Ami Hotel Paris – France)

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή η Ελληνική Ένωση υποστήριξε την υποψηφιότητα του τ. προέδρου της Εμμανουήλ Βρεττού για τη θέση στο διεθνές προεδρείο και βρήκε υποστηρικτές την πλειοψηφία των άλλων χωρών.

Απονεμήθηκαν τα διπλώματα των επίτιμων Διεθνών Μελών για το 2013.
Για την Ελλάδα τιμήθηκε ο κύριος Κων/νος Κουλουβάτος ( Ιδιοκτήτης & Δ/νων Σύμβουλος των AMALIA HOTELS ).

Η Ελληνική Ένωση με τη συνεχή και δυναμική της παρουσία καταξιώνεται στο διεθνή χώρο και συμβάλει αποτελεσματικά στην επίτευξη των σκοπών της Διεθνούς Ένωσης.

Η θέση της στο διεθνές προεδρείο είναι αποτέλεσμα της συνέπειας και συνέχειας που από το 1965 ακολουθεί το ελληνικό και παγκόσμιο τουριστικό γίγνεσθαι.

Το 60 Διεθνές Συνέδριο έδωσε τη σκυτάλη στο 61ο που θα πραγματοποιηθεί στη Μαλαισία το 2014 όπου και πάλι θα είμαστε παρόντες για να προβάλουμε τον τουρισμό και τον πολιτισμό της πατρίδας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.