Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Την εκμίσθωση των καντινών, απ’ την προηγούμενη χρονιά, ζητά η Ένωση Ξενοδόχων...

Την εκμίσθωση των καντινών, απ’ την προηγούμενη χρονιά, ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου

καντίνεςΤη δρομολόγηση των απαραίτητων διαδικασιών εκμίσθωσης των καντινών, απ’ την προηγούμενη χρονιά, ζητά με ανοιχτή επιστολή η Ένωση ξενοδόχων Λέσβου, απο τα αρμόδια υποργεία, αλλά και η εκμίσθωση να γίνεται για διάστημα τουλάχιστον 2-3ετίας, αν όχι 5ετίας!
“-Την απλούστευση των διαδικασιών, πιο κατανοητών, λιγότερο γραφειοκρατικών, εναρμονιζομένων με τις πραγματικές ανάγκες και συμβατών με τις τοπικές μας ιδιαιτερότητες / διαφορετικότητά μας, εξασφαλίζοντας το follow up, με μετρήσιμα αποτελέσματα αποδοτικότητας και δημόσιο απολογισμό τους, ώστε να αποφευχθούν και να μην επαναληφθούν στο μέλλον, φαινόμενα, όπως η έναρξη πλήρους λειτουργίας των καντινών, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών ηλεκτροδότησής τους απ’ τη ΔΕΗ και διαμόρφωσης των χώρων τους, που θ’ ακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούλιο, περιορίζοντας δραματικά το χρόνο (αλλά και το τζίρο) λειτουργίας τους, όχι δίχως επιπτώσεις στον προορισμό μας / Ιδιωτικό Τομέα, Αυτοδιοικητικό και Δημόσιο! Πιο συγκεκριμένα, τούτο το γεγονός από μόνο του (πέραν όλων των άλλων πολλών και σοβαρών προβλημάτων μας) θα ‘χει δυσμενέστατες συνέπειες,” τονίζει η η Ένωση ξενοδόχων Λέσβου, και συγκεκριμένα:
“-Στους επισκέπτες του Νησιού μας, που ζητούν ανάλογες υπηρεσίες (που διαθέτουν οι καντίνες) κολύμβησης / εξυπηρέτησής τους.
-Στα καταλύματα και στο προσωπικό τους, στους οποίους μεταφέρεται η δυσαρέσκεια κι ο εκνευρισμός των πελατών τους, μ’ ό,τι τούτο σημαίνει για τις εντυπώσεις της………..διαμονής τους στη Λέσβο!
-Στα περιορισμένα έσοδα του Δήμου και Δημοσίου (Κτηματικής), λόγω της «συρρίκνωσης» της περιόδου λειτουργίας των καντινών, και
-Στον Τουριστικό μας Προορισμό και στη δυσφήμισή του, από τούτο και μόνο το γεγονός, που δυστυχώς δεν είναι το μόνο….., πλήττοντας Εισόδημα, Απασχόληση, Αναγνωρισιμότητα, Ποιότητα Ζωής κ.ά.”

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.