Αρχική Τουρισμός Ο ολλανδικός τύπος για την Ελλάδα

Ο ολλανδικός τύπος για την Ελλάδα

zooverΟι Ολλανδοί προκρίνουν τις επισκέψεις στην Ελλάδα και επιλέγουν την χώρα ως τον καλύτερο αεροπορικό προορισμό διακοπών στην Ευρώπη

Σύμφωνα με την άποψη του Ολλανδικού κοινού, η Ελλάδα είναι ο καλύτερος αεροπορικός προορισμός για διακοπές στην Ευρώπη. Αυτό αποδείχτηκε στις 22 Απριλίου, κατά την απονομή των τιμητικών διακρίσεων του ιστότοπου Zoover για τουριστικούς οργανισμούς.  Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος πάνω από 150.000 ταξιδιώτες. Επίσης, το ενδιαφέρον των  Ολλανδών να επισκεφθούν την Ελλάδα είναι αυξημένο του πρώτους μήνες του 2013 όπως αυτό φαίνεται από τα στοιχεία του  Zoover.nl. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις την Ελλάδα θα επισκεφτούν φέτος περισσότεροι από 700 χιλιάδες Ολλανδοί.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αποτυπώνονται σε δημοσιεύματα του Ολλανδικού Τύπου, όπως στην Ιστοσελίδα της εφημερίδας Telegraaf, στον ισστότοπο OpReisGids.nl, και αλλού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.