Αρχική Τουρισμός Οι τοπ προορισμοί που επιλέγουν οι Έλληνες για το Πάσχα

Οι τοπ προορισμοί που επιλέγουν οι Έλληνες για το Πάσχα

ΜύκονοςΟι Άγιες Μέρες του Πάσχα πλησιάζουν και οι υψηλές θερμοκρασίες επιτρέπουν μίνι αποδράσεις. Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr ερεύνησε και παρουσιάζει τους δημοφιλείς προορισμούς για φέτος το Πάσχα. Που επιλέγουν να πάνε οι Έλληνες και ποιες οι μέσες ξενοδοχειακές τιμές διανυκτέρευσης; Η μηχανή αναζήτησης www.trivago.gr παρουσιάζει τους τοπ Πασχαλινούς προορισμούς βάσει των προτιμήσεων των Ελλήνων χρηστών. 

Τοπ Πασχαλινοί προορισμοί

Αθήνα

79 €

Φήρα

104 €

Χανιά

58 €

Μύκονος

86 €

Ημεροβίγλι

183 €

Οία

184 €

Θεσσαλονίκη

71 €

Ναύπλιο

213 €

Ρόδος

60 €

Ρέθυμνο

78 €

 

 

Πρώτη στις προτιμήσεις των Ελλήνων για το Πάσχα έρχεται η πρωτεύουσα με μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 79 ευρώ, μια τιμή σχετικά χαμηλή για την εποχή. Οι κοντινές στην πρωτεύουσα παραλίες φαίνεται ότι θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ποσοστό των ταξιδιωτών. Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων, τα Φήρα της ρομαντικής Σαντορίνης, όπου όσοι τα επισκεφτούν θα πρέπει να βάλουν λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, με μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 104 ευρώ. Η Σαντορίνη έχει την τιμητική της και αυτό το Πάσχα καθώς και το Ημεροβίγλι (στην πέμπτη θέση) και η Οία (στην έκτη θέση) βρίσκονται μέσα στη λίστα των ελληνικών προτιμήσεων. Το Ημεροβίγλι ωστόσο και η Οία, παρουσιάζουν μεγάλη διαφορά στη μέση τιμή διανυκτέρευσης σε σχέση με τα Φήρα καθώς αγγίζουν τα 183 και τα 184 ευρώ αντίστοιχα. Ο πιο ακριβός πασχαλινός προορισμός ωστόσο είναι το Ναύπλιο με μέση τιμή δίκλινου δωματίου στα 213 ευρώ, ενώ ο πιο φτηνός προορισμός είναι το νησί των Ιπποτών με 60 ευρώ ανά διανυκτέρευση. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.