Αρχική Έκτακτα Γεγονότα Σύγκρουση 2 φορτηγών πλοίων στη Μεθώνη – Το ένα πλοίο βυθίστηκε

Σύγκρουση 2 φορτηγών πλοίων στη Μεθώνη – Το ένα πλοίο βυθίστηκε

Μεθώνη σύγκρουση 2 φορτηγών πλοίωνΔύο νεκροί και οι υπόλοιποι 8 ναυτικοί του βυθισμένου ποίου αγνοούνται στη ελληνικά νερά. Στις 6 η ώρα το σήμερα το πρωί δύο φορτηγά πλοία συγκρούστηκαν, νοτιοδυτικά της νήσου Σαπιέντζα στις νοτιοδυτικές ακτές της Μεσσηνίας, απέναντι από τη Μεθώνη, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο πλοία να έχει βυθιστεί. Οι αγνοούμενοι σύμφωνα με τις πρώτες ενημερώσεις δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν έγκαιρα το πλοίο.

Το φορτηγό πλοίο ”Consouth” με σημαία Αντίγουα-Μπαρμπούντα, με 16 επιβαίνοντες και κενό φορτίου συγκρούσθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με το φορτηγό πλοίο Piri Reis, το οποίο βυθίστηκε, με σημαία Cook Islands και 17 άτομα πλήρωμα. Το Piri Reis που βυθίστηκε μετέφερε λιπάσματα κα εκφράζονται φόβοι για τις οικολογικές συνέπειες., αν και οι αρχές λένε ότι το βάθος της θάλασσας έιναι πολύ μεγάλο

Στην περιοχή είναι σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες από πλωτά σκάφη του λιμενικού, τέσσερα παραπλέοντα πλοία, ένα αεροσκάφος c-130 και ελικόπτερο Σικόρτσκι. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ευτυχώς είναι καλές κάτι που βοηθάει πολύ τις έρευνες.

Πηγή: www.lay-out.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.