Αρχική Αεροπορικά Νέα Quiz & Win: Διαγωνισμός στο www.lufthansaexperts.com

Quiz & Win: Διαγωνισμός στο www.lufthansaexperts.com

lufthansaexpertsΟι αγαπημένοι μηνιαίοι online διαγωνισμοί του www.lufthansaexperts.com, αποκλειστικά και μόνο για ταξιδιωτικούς πράκτορες, συνεχίζονται και προσφέρουν συναρπαστικά δώρα.

Για το μήνα Μάρτιο, το Quiz έχει θέμα “North America Products & Services” και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα πρέπει να απαντήσουν σε 3 ερωτήματα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις πτήσεις της Lufthansa, της Austrian Airlines και της SWISS.

Ενημερωθείτε λοιπόν για το προϊόν εν πτήσει των Lufthansa, Austrian Airlines και SWISS, απαντήστε σωστά στο νέο μας quiz και μπείτε στην κλήρωση για 12 δωροεπιταγές αξίας 50 € για το Hard Rock Cafe Athens. Μπορείτε να τις εξαργυρώσετε για ένα γεύμα/δείπνο 2 ατόμων ή για την αγορά αξεσουάρ από το Rock shop του Hard Rock Café Athens! Για όσους διαμένουν εκτός Αθηνών μπορούμε να φροντίσουμε εμείς την αποστολή των αξεσουάρ που θα διαλέξετε.

Μην καθυστερείτε λοιπόν!! Ο Μάρτιος φθάνει στο τέλος του και η ευκαιρία για συναρπαστικά δώρα είναι πιο κοντά από ποτέ.
Επισκεφτείτε το www.lufthansaexperts.com, συνδεθείτε με τον ήδη υπάρχοντα αριθμό μέλους που έχετε ή κάνετε νέα εγγραφή και καλή σας επιτυχία!
Και κερδίστε Δωροεπιταγές για το Hard Rock Café το έπαθλο του Μαρτίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.