Αρχική Εκθέσεις Hermes Expo 2013: Σε 35 μέρες ξεκινούν οι τριήμερες εκδηλώσεις

Hermes Expo 2013: Σε 35 μέρες ξεκινούν οι τριήμερες εκδηλώσεις

Hermes_Expo_Logo3_webΔεκάδες συνεργάτες και εθελοντές εργάζονται πυρετωδώς ολόκληρο τον χρόνο, για την επιτυχία των τριήμερων εκδηλώσεων που αρχίζουν σε 35 μέρες (11 Απριλίου και 13-14 Απριλίου 2013)

Δεκάδες συνεργάτες και εθελοντές εργάζονται για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των τριήμερων, Επιχειρηματικών-Εμπορικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν πλήθος δράσεων από ολόκληρη την Αμερική και την Ομογένεια, όπως η παρουσίαση των Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών, ομογενειακών επιχειρήσεων και επαγγελματιών, σεμιναρίων για νέους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, γευσιγνωσία Ελληνικών κρασιών και εδεσμάτων, πολιτιστικών συγκροτημάτων, σεμινάρια διαλέξεις από επιφανείς επιχειρηματίες, γιατρούς, δικηγόρους και άλλους επαγγελματίες, Δείπνο εργασίας και απονομής βραβείων, γεύμα εργασίας με Εκθέτες και Χορηγούς, προκαθορισμένες συναντήσεις Β2Β αποτελούν μερικές από τις παράλληλες εκδηλώσεις δικτύωσης της Πολυκλαδικής Έκθεσης “Hermes Expo” που έχει γίνει επιτυχημένος θεσμός για πολλούς Ελληνοαμερικανούς, Αμερικανούς, Έλληνες και επιχειρηματίες και επαγγελματίες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη, σαν “γέφυρα εμπορικών και οικονομικών συναλλαγών” μεταξύ Ελλάδας Αμερικής, όπου οι Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες παίζουν καθοριστικό ρόλο. Τα οφέλη από την συμμετοχή είναι πολλαπλά και για τους Εκθέτες χορηγούς που τους δίνεται η δυνατότητα μέσω της συμμετοχής τους στην Έκθεση σαν εκθέτες, να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους διανομείς αλλά και στο κοινό, και για τους επισκέπτες που γνωρίζουν ότι καλύτερο υπάρχει στην Αγορά από Ελληνικής – Ελληνοαμερικανικής πλευράς, που κανείς ποτέ δεν προσέγγισε σε σοβαρό επίπεδο από την Ελλάδα και την ομογένεια. Η επίσκεψη στην Έκθεση “Hermes Expo” είναι ακόμη δωρεάν καθώς και η συμμετοχή στις Ημερίδες-Σεμινάρια και η μετάβαση μπορεί να είναι ατομική ή και ομαδική.

Η πολύτιμη δικτύωση που πραγματοποιεί η Έκθεση Hermes Expo μέσω των παραλλήλων εκδηλώσεων δικτύωσης , δίνοντας την ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες να γνωριστούν καλύτερα, να ανανεώσουν τα ραντεβού τους, να ενημερωθούν, να γευθούν και να πραγματοποιήσουν οικονομικές συναλλαγές. Η οργάνωση και η πραγματοποίηση ενός τόσο σημαντικού Επιχειρηματικού και εμπορικού – πολιτιστικού γεγονότος, έχει μετατραπεί σε ένα επιτυχημένο θεσμό και φέρνει κοντά όχι μόνο σημαντικούς ανθρώπους επιχειρηματίες και επαγγελματίες αλλά και ομιλητές για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και από άλλες εθνικότητες. Ενισχύστε, με την παρουσία σας και την ενεργό συμμετοχή σας είτε σαν εκθέτες είτε σαν επισκέπτες και εμπλουτίστε τις γνώσεις σας και δέστε τι ευκαιρίες δημιουργούνται για σας και τα παιδιά σας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το επιχειρηματικό – εμπορικό αντάμωμα που οργανώνει η 22η Hermes Expo International είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hermesexpo.com. Τηλέφωνο επικοινωνίας 610-446-1463

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.