Αρχική Τεχνολογία Η Google Κλείνει την υπηρεσία Google Reader την 1η Ιουλίου, καθώς και...

Η Google Κλείνει την υπηρεσία Google Reader την 1η Ιουλίου, καθώς και άλλα επτά Προϊόντα της

Η Google Κλείνει την υπηρεσία Google ReaderΗ Google μόλις αποκάλυψε τα σχέδια της για να κλείσει οκτώ από τις υπηρεσίες της, σε μια προσπάθεια ξεκαθαρίσματος προσφερόμενων υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι και η υπηρεσία Google Reader στην οποία βασιζόταν αρκετός κόσμος.
Χαρακτιριστικά αναφέρει η Google, “πρέπει να εστιάσουμε τη προσοχή μας στα προϊόντα τα οποία ενδιαφέρον τον περισσότεο κόσμο, αλλιώς θα είμαστε αναγκασμένοι να δεχτουμε τις επιπτώσεις”

“Ξεκινήσαμε το Google Reader, το 2005, σε μια προσπάθεια να καταστήσουμε εύκολο για τους ανθρώπους να ανακαλύψουν και να τηρούν καρτέλες για τους αγαπημένους τους δικτυακούς τόπους. Αν και το προϊόν έχει πιστούς χρήστες, όλα αυτά τα χρόνια η χρήση αυτής της υπηρεσίασ έχει μειωθεί. Έτσι, την 1η Ιουλίου 2013, θα αποσυρθεί το Google Reader. Οι χρήστες και οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται για RSS και εναλλακτικές λύσεις μπορούν να εξάγουν τα δεδομένα τους, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομών τους, με το Google Takeout, κατά τη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων μηνών.

Source: http://googleblog.blogspot.ca/2013/03/a-second-spring-of-cleaning.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.