Αρχική Αεροπορικά Νέα My Love Soon, Μια νέα εικαστική ενέργεια στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

My Love Soon, Μια νέα εικαστική ενέργεια στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

My Love Soon στο Διεθνή Αερολιμένα ΑθηνώνΈνα βίντεο έργο σύγχρονης τέχνης (video art) έρχεται να καλωσορίσει τους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου της Αθήνας από 27 Φεβρουαρίου έως και 25 Ιουνίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΔΑΑ με το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα.
 
Η εικονογραφία που παρουσιάζει η προβολή My Love Soon, έργο του Ελβετού καλλιτέχνη Yves Ackermann, αποτελεί ένα είδος ζωγραφικής με αναφορές στο συμβολισμό και στο ρεαλισμό.  Η «έκρηξη των λουλουδιών» σε υπερβολικά αργή κίνηση εξάπτει τη φαντασία του θεατή και διαμεσολαβεί ως ένα ξέσπασμα συναισθημάτων.  Καθώς ο χρόνος εξελίσσεται, τα χρωματιστά «θραύσματα λουλουδιών» και η σκόνη τους μετατρέπονται σε ρυθμικές συνθέσεις.  Ο Ackermann προσπαθεί να επικεντρωθεί στη δημιουργία ιδιαίτερων στιγμών και να δώσει έτσι έμφαση στη σημασία της έννοιας του χρόνου.  Το ομότιτλο τραγούδι My Love Soon που συνοδεύει το βίντεο, ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 2000 από τον Ελβετό συνθέτη Balduin.
 
Η ιδιαίτερη αυτή εικαστική ενέργεια έχει ως στόχο να προσφέρει μια ξεχωριστή οπτική και ακουστική εμπειρία στο χώρο του αεροδρομίου.  Η προβολή παρουσιάζεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Τέχνη & Πολιτισμός», στο επίπεδο αφίξεων (είσοδος 1) και είναι προσβάσιμη για όλους τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου, καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.