Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Olympic Handling προχώρησε στην υπογραφή μακροχρόνιας συμφωνίας με τη VOLOTEA

Η Olympic Handling προχώρησε στην υπογραφή μακροχρόνιας συμφωνίας με τη VOLOTEA

Photo1Η  Olympic Handling μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης συνεργασίας  με την αεροπορική εταιρεία VOLOTEA προχώρησε στην υπογραφή μακροχρόνιας συμφωνίας,  η  οποία  αποβλέπει στην εξυπηρέτηση όλων των πτήσεων στα  Ελληνικά αεροδρόμια.

Η αεροπορική εταιρεία Volotea που έχει έδρα την Βαρκελώνη ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Απρίλιο του 2012 και πέρυσι είχε συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της 140 πτήσεις σε Ελληνικούς προορισμούς. Για το 2013 έχει ανακοινώσει πρόγραμμα 350 πτήσεων για Κέρκυρα, Ηράκλειο, Μύκονο, Σκιάθο, Σαντορίνη, Κω και Ρόδο που θα φθάνουν στους Ελληνικούς προορισμούς από Βενετία, Παλέρμο, Νάπολη και Μπάρι.
 
Η Olympic Handling κορυφαίος πάροχος επίγειας εξυπηρέτησης στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, με  παρουσία σε 37 αεροδρόμια και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, εξυπηρέτησε το 2012 περισσότερες από 81.500 πτήσεις που μετέφεραν 10,5 εκατομμύρια επιβάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.