Αρχική Επικαιρότητα Επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής

Επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής

skouriescarsΠερίπου 50 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο εργοτάξιο της “Ελληνικός Χρυσός” στις Σκουριές της Χαλκιδικής.
 
Οι δράστες έδεσαν και περιέλουσαν με βενζίνη δύο φύλακες, απειλώντας τους ότι θα τους κάψουν, και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε περίπου 10 οχήματα της εταιρείας καθώς και σε τεχνολογικό εξοπλισμό.
Κατά τη διαφυγή τους έκοψαν δέντρα για να καθυστερήσουν την Πυροσβεστική.
 
Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι υπάλληλοι “σεκιούριτι” όταν είδαν τους 50 κουκουλοφόρους οπισθοχώρησαν.
 
Μόνο ένας από τους υπαλλήλους έχει υποστεί ελαφρά τραύματα.

Στη σύλληψη ενός 54χρονου άντρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για τη συγκεκριμένη επίθεση στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός, στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Ο 54χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας, για συμμετοχή στην επίθεση με μολότοφ και καραμπίνες. Εν τω μεταξύ, ελεύθεροι αφέθησαν συνολικά 31 προσαχθέντες, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά την εξερεύνηση των χώρων όπου έγινε η επίθεση, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, μια κουκούλα προσώπου τύπου full face, κηλίδες αίματος, υπολείμματα τσιγάρων, ένας πυρσός και μια χειρουργική μάσκα. Στο σημείο έχει ήδη μεταβεί ειδικό κλιμάκιο της διεύθυνησης εγκληματολογικών ερευνών, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες.

 

 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.